Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Karaağaç Mahallesi’ndeki başıboş köpekler vatandaşı tedirgin ediyor

Merhaba Günay Abi.  Bizler Yıldırım ilçesi Karaağaç Mahallesi’nde ikamet etmekteyiz. Mahallemizde son 2 haftadır daha önce olmadığı bir şekilde gece gündüz fark etmeksizin başıboş dolaşan sokak köpeği istilası var sanki.  Bir kısmı tehlikeli olurken, bazıları da gece boyunca havlamalarıyla uyuyamaz olduk.

Daha önce mahallemizde böyle bir olay hiç yaşanmamıştı. Semt sakinleri olarak daha önce mahallemizde hiç yaşanmayan bu durumdan açıkçası tedirgin ve rahatsız oluyoruz.

Belediye yetkililerine durumu iletmemize rağmen ne yazık ki herhangi bir sonuç alabilmiş değiliz.

Yetkililerden Söz Sizde köşesi aracılığıyla bir kez daha rica ediyoruz, lütfen bu hayvanlara zarar vermeden önlem alınsın.

Size gönderdiğim fotoğraf 5 Ağustos 2020 saat 19.00 sularında çekilmiştir.

Şimdiden size ve Yıldırım Belediyesi yetkililerine teşekkür eder saygılar sunarım.

Semt sakinleri adına bir okur

 

Mudanya’ya daha büyük bir tapu binası gerekli

Mudanya’da bulunan tapu binasının fiziki durumu oldukça sıkıntılı. Bina küçük ve pandemi dolayısıyla da vatandaş sayısı haliyle içeri kısıtlı tutulmakta. İşi olan ve sıra bekleyen vatandaş da mecburen dışarıda bu sıcakta beklemek durumunda kalıyor. Bu durumda ne içeride ne de dışarıda sosyal mesafe dikkat edilemiyor.

Mudanya’da tapu binası olarak ciddi anlamda daha büyük bir binaya ihtiyaç olduğunu düşünüyorum. Yetkililerin dikkatine sunuyor ve önerimin değerlendirilmesini rica ediyorum.

Ecz. Vecdi Tekin

 

Yıldırım Belediyesi’ne teşekkür

Yıldırım Ertuğrulgazi Mahallesi’nde ikamet etmekteyim. Son günlerde gözlemlediğim kadarıyla Belediyemiz Ertuğrulgazi Mahallesi’nde sokakların ve kaldırımların temizliğine hız vermiş durumda. Bu sıcakta sahada çalışan tüm ekiplere semt sakini olarak teşekkür ediyorum.

Öte yandan, semtte bulunan çöp konteynerlerinin ve sokakların ilaçlanması konusunun da değerlendirilmesini rica ediyorum. Çünkü özellikle Kurban Bayramı sonrası çöp konteynerlerinde ağır bir koku oluşmaya başladı. Bu da haliyle sinek ve sivrisineklerin çoğalmasını tetikliyor.

Saygılarımla.

Bir vatandaş

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X