Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Kavşakta yayalar için bir düzenleme gerekiyor

Kestel’den Adaköy’e giriş kavşağında, yayaların karşıya geçmesi büyük tehlike oluşturuyor. Fotoğrafta da görüldüğü gibi bu kavşakta ne trafik lambası, ne altgeçit ne üstgeçit ne de trafik polisi var. Yaya trafiğini düzenleyecek hiçbir uyarıcı yönlendirici bir şey yok. Ve yayalar burada işleyen trafiğin içinden karşıya geçmek zorunda kalıyor.

Yetkililerin bu tehlikeli duruma bir an önce çözüm bulmasını ve buraya bir üst geçit veya alt yapılmasını gerektiğini düşünüyorum.

Saygılarımla.

İsminin yayımlanmasını istemiyor

 

Şehrin merkezinde kaldırım işgali

 

İşim gereği her gün Cemal Nadir Caddesi yani Çarşı Polis Karakolu’nun olduğu yolu kullanmaktayım ancak koskoca ilkel bariyer yetmezmiş gibi birde yolun sağına, kaldırıma park eden araçlar yüzünden o yoldan geçiş pek mümkün olmamaktadır. Zaman zaman karakola gelenlerin o bölgede yaptığı kavgalarda bölgeyi adeta teksasa çevirmektedir ama nedense hiçbir önlem alınmamaktadır.

Aslında o karakolun şehrin göbeğine sıkıştırılmış olması da apayrı bir sorun. Eskiden o bölgede alışveriş yaptığımız bir çok esnaf vardı. Belki de bu olumsuzluklardan ötürü birçoğu kapanmış. Yetkililerin bu kaldırım işgaline bir çözüm bulmasını rica ediyorum.

Tarihi Osmangazi ilçemize böyle görüntüler hiç yakışmıyor. Eskiden bu bölgeye merkez derdik ama şimdi insanlar artık buradan uzaklaşmaya başladı. Eski canlılığını özler olduk.

Çevresine duyarlı bir vatandaş 

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X