Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Kayhan Durağı tramvaya göre düzenlenmeli

Günay Bey, köşenizin sürekli takipçisiyim. Vatandaşın şikâyet ve önerilerini köşenizde yer verdiğiniz için teşekkür ediyorum. Gözlemlediğim, yaşlı büyüklerimiz ve engelli vatandaşlarımız adına üzüldüğüm bir durumu paylaşmak ve yetkililerin dikkatini çekmek istiyorum.
 

Kayhan’daki otobüs durağından tramvay da yolcu alıyor. Ancak buradaki durak, tramvay durağı değil, otobüs durağı olduğu için yaşlıların inip binmesi oldukça zor. Kaldırımla tramvay girişi arasındaki kot farkı çok fazla olduğu için yaşlılar ve engelli vatandaşlar caddeye inip oradan tramvaya binebiliyor.

Buradaki sıkıntı, bu durağın tramvay durağı haline getirilmesi iyi olacaktır. Çünkü tüm tramvay güzergâhında sadece burada  böyle bir sorun var. Burası da diğer tramvay durakları gibi düzenlenir ve kot farkı halledilirse, engelli ve yaşlı vatandaşlar için çok iyi olacak.
 

Yetkililerimizin bu konuya hassasiyet göstererek ivedilikle bu durak sorununu çözüceğine inanıyorum. Saygılar.

Dildar A.

 

F-1 hat numaralı otobüs saatleri
 

​Mudanya-Terminal arasında çalışan F-1 hat numaralı otobüs seferleri neden azaltıldı.

Sefer araları yaklaşık 2 saatte bir olmaktadır. Terminal’den Bursa semtlerine giden otobüsler en fazla 1 saat aralıklı iken Mudanya neden gözardı edilmektedir.

Eğer konu yolcu sayısı ise, daha sık aralıklarla küçük otobüs düşünülemez mi?

İstanbul gibi otobüs şirketlerinin servis çalıştırdığı şehirlerde bu hizmet minibüsler ile sağlanmaktadır.

Ve sefer sayısı tabii ki daha sık oluyor. Eğer hareket saatleri BUDO yolcularına göre tanzim ediliyorsa, diğer Mudanyalı yolcular ve İDO ile gelen yolcular yok mu sayılmaktadır.

Sayın yetkililerin ilgi ve bilgilerine rica ederim.

İrfan ARI

 

 

“Tohum toprağa düşse onun için «öldü»

denebilir mi?..”  -Mevlana Hz.- 

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X