Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Keles-Orhaneli yolunda heyelan tehlikesi

Günay Bey iyi günler. Köşenizin sürekli takipçisiyim. Ramazan Bayramı öncesi 24 Haziran 2017’de yine sizin köşenizde ve yine aynı “Keles-Orhaneli Yolunda Heyelan Tehlikesi” başlığıyla bölgedeki tehlikeye dikkat çekmeye çalıştık. O günden bu yana herhangi bir girişim olmadığı gibi, kayalar da tel örgüleri zorlamay başladı bile.

Yine sizin aracılığınızla olumsuz bir durum olmaması için yetkililere sesleniyor ve lütfen bu bölge için bir şeyler yapılmasını rica ediyorum.

Mehmet Öztürk

 

Türk Telekom’un dikkatine!
 

Çekirge Mahallesi Eskicioğlu Sokak’ın en dar yerinde 10 gün önce fotoğrafta görüldüğü gibi bir obruk oluştu.

Türk Telekom’un internet sitesinden 4441444 ulaşamadım. Elimde bulunan diğer telefonları aradım, telefonlara bakmıyorlar. Türk Telekom bayiine gittim. Kendileri dahil bağlı oldukları firmaya ulaşamadılar.

Ulaştırma Denizcilik Haberleşme Bakanlığı başka bir yere, orası da BTK’ya yönlendirdi. Üye olunup şikâyet yazılacakmış.

İnanın 10 günde inanı dünyanın öbür ucundaki kurumlara ulaşırdım ama kendi ülkemdeki Türk Telekom’a ulaşamadım bir türlü.

Bunlar ne diye insanların kolayca ulaşacağı numaraları saklıyorlar.

En sonunda çareyi sizin Söz Sizde köşenize yazmakta buldum belki kendilerine ulaşibilirim diye.

Bu da şansımıza kalmış artık. Ya ellerine gazete geçmez ya da köşeyi okumazlarsa hiç yapılmayacak bu kapak sanırım. Niye telefonlara bakmazlar, iş yapmamak için mi acaba?

Küçücük bir dükkâna internetten, telefondan ulaşabiliyorken, koskoca kuruma ulaşamamak. Anlamakta inanın zorlanıyorum. Lütfen vatandaşı doyurucu bir açıklama yapsınlar.

Saygılarımla.

Çekirge Mahalle Muhtarı

Coşkun ALINTAŞ

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X