Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Keles-Orhaneli yolunda heyelan tehlikesi

​Günay Bey iyi günler. Köşenizin sürekli takipçisiyim. Vatandaş ile yetkililer arasında bir köprü vazifesi görüyor ve sorunların çözümüne katkı sunuyorsunuz. Benim de gözlemlediğim, gerek çevre ve gerekse de vatandaş için oldukça tehlikeli durum arzettiğini hissettiğim bir durumu yetkililere iletmek ve ivedi olarak duyarlılık gösterilmesini rica ediyorum.

Durum şu ki; Orhaneli Keles yolunun Misi Köyü’ne giderken biraz ilerisindeki üstgeçitlerin olduğu bölgede heyelan tehlikesi oluşmuş durumda. Tellerle istinaf duvarı korumaya alınmıştı ama bu tellerin kopması ve toprak kayması an meselesi. Bölgede araçlar park ediyor,  Keles’e, Bursa’ya, Misi Köyü’ne ulaşım için sağlanan işlek bir yol burası. Yetkililerin, bayramda üzücü herhangi bir olayın yaşanmaması adına ivedilikle önlem alması yerinde bir karar olacaktır.

Mehmet Öztürk

 

İl Trafik Müdürlüğü’nün önemle dikkatine!..
 

Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi minibüsleri gereğinden çok fazla yolcu almaktadır… Ayakta 20’ye yakın yolcu olmaktadır. Yaşlı başlı insanlar ve hamile bayanlar ayakta yolculuk yapmakta. Sürekli yolcular ve şoförler arasında münakaşa, kavga, gürültü… Bu hattın seferlerinin, araç sayısının kesinlikle artırılması gerekiyor… Birçok yere müracaat ettik sefer sayısının artırılması ile ilgili ama bir sonuç alamadık. Köşeniz aracılığıyla yetkililerin dikkatine sunuyoruz.

Demirtaşlı bir grup vatandaş

 

Şikâyete cevap
 

Sayın Günay Yumruktay, köşenizde yayımlanan ‘Tuna Caddesi Köstebek Yuvası Gibi’ başlıklı yazı üzerine bölgede gerekli inceleme yapılmıştır. Bahse konu Büyükşehir Belediyesi sorumluluğunda olduğu için kurum olarak sorun ilgili birimlere iletilmiştir. Konunun takipçisi olacağımızı belirtir, duyarlı vatandaşlarımıza hassasiyetlerinden dolayı teşekkür ederiz.

Nilüfer Belediyesi Basın Bürosu

 

Sivrisinekle mücadele
 

Günay Bey öncelikle kolay gelsin. Yazılarınızı her gün ilgi ile takip ediyorum, sorunların ilgili yerlere sizin sayenizde ulaştığının farkındayız. 15-20 senedir Organize Sanayi Bölgesi’ne her gün gidip gelen birisiyim ve 20 senedir buraların ilaçlandığını görmedim. Büyükşehir Belediyesi sineklerle şehir merkezinde mücadele ediyor ama Organize Sanayi Bölgesi’nde hiç ilaçlama yapmıyor ve buralar şu an sivrisinek kaynıyor. Buraların da düzenli olarak ilaçlanmasını istiyoruz, sorunumuzu yetkili mercilere ileteceğinizden hiç şüphemiz yok. Teşekkür eder başarılar dilerim.     

Yılmaz Sezer

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X