Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Keles yoluna mıcır değil asfalt dökülmesini istiyoruz

Geçtiğimiz yıl Baraj bölgesinden başlayan Keles yolumuza mıcır döküldü. Haliyle yağmur ve kış şartlarıyla aşındı ve çukurlar oluştu. Çeşitli kaza ve yaralanmalara sebep olan bu yol araçlarımızda maddi hasara yol açtı.

Durumu ve sıcak asfalt dökülmesi hususunda şikâyetimizi yetkililere iletmemize rağmen bir çözüm bulamadık. O günlerde, bu yıl için sıcak asfalt döküleceği, yolun düzeltileceği söylendi.

Fakat gelin görün ki, sıcak asfalt yerine yine mıcır dökülmeye başlandı. Bölge halkının ısrarla sıcak asfalt dökülmesini istemesine rağmen hâlâ ve ısrarla mıcır dökülmeye çalışılmasını anlamak mümkün değil.

Köşeniz aracılığıyla yetkililerden bir kez daha rica ediyoruz. Lütfen, bölge halkının sesine kulak verin. Çeşitli kaza ve maddi hasarlara sebep olan bu yola bir çözüm bulun.

En kısa zamanda yetkililerimizin Keles halkının sesine kulak verip çözüm bulacağı ümidiyle saygılarımızı sunuyoruz.

 

Keles bölge sakinleri

Bursalı olarak teleferiğe binmek bizim için hayal

 

Yenilendiği gün bile fiyatı pahalı olan teleferiğin fiyatı bugün 35 Lira. Dört kişilik bir ailenin şehrin bir ucundan iki otobüs aktarmalı olarak teleferiğe gelip eve dönmelerinin hesabını varın siz yapın. Teleferiğe binenler yabancı turistler olmasa teleferik bu fiyatla sinek avlar. Bu konu burada ve diğer yerel gazetelerde de defalarca gündeme getirilmesine rağmen halkın sesine kulak tıkayan yöneticiler vurdumduymazlık içerisinde. Bursalının ömrü teleferiği sadece uzaktan seyretmekle geçecek. Gelin şu teleferiğin fiyatını 5 veya 10 lira yapın, herkes ölmeden Uludağ’a çıksın, milletin hayır duasını alın. Kabinler boş gideceğine 5 lira fiyata bütün kabinler dolu gitsin, eminim işletme şimdikinden daha çok kazanacaktır. Ayrıca basında cuma günleri halk günü olduğu belirtilmesine rağmen teleferik binasının girişinde bu konuda bir yazı dahi yok. Gelin şu gün ayrımını ve farklı fiyat tarifesini kaldırıp bir haftalığına herkese 5 lira tek fiyat uygulayın sonucu görün, zarar ederseniz zamlı tarifeye dönün. Son sözüm:halkın sesine kulak verin.

Bir vatandaş

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X