Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Kent Meydanı düzenleme çalışması ne zaman bitecek?

Köşe Yazısını Dinle

Günay Bey, bildiğiniz gibi Büyükşehir Belediyemiz 7 ay önce Kent Meydanı’nda güzel bir düzenleme çalışması başlattı. Ancak hâlâ bitirilebilmiş değil.  Yetkililerin bu çalışmanın ne zaman biteceği konusunda biz vatandaşları bilgilendirmesini rica ediyorum. Çünkü sürekli bu güzergâhtan geçen biz vatandaşlar için sıkıntı oluyor ve bir önce bitirilerek kente yakışır lokasyon olacağını ümit ediyorum.

Bir okur

Tıkalı kanalizasyon sorunu vatandaşı mağdur ediyor

Yıldırım ilçesi Kaplıkaya Mahallesi Kıyı Sokak’ta bulunan DSİ bloklarında ikamet etmekteyiz. Sokağımızda bulunan 5 apartmanın kanalizasyon gideri maalesef bizim bulunduğumuz B2 bloğunun altına akıyor. Ve giderler tıkanmış durumda.

BUSKİ’ye iletmemize rağmen ne yazık ki çözüm bulamadık.  Kokudan evimizde duramıyorum. Bu sorunu BUSKİ çözmeyecekse kim çözecek?

Köşeniz aracılığıyla BUSKİ yetkililerine sesimizi ulaştırmanızı rica ediyoruz.

Saygılarımla.

Hayrettin Çınarcık

Yol medeniyettir

Demirtaş Sakarya Mahallesi Pamukludere Caddesi ile Kıran Sokak arasında kalan (fotoğraftaki) kadastro yolu yıllardır kapalı ve 15 bin nüfusa ve 120 sokağa sahip mahallemizde sorun yaratıyor. Açılmayan kadastro yolu yüzünden toplu ulaşım sıkıntısı yaşıyoruz. Osmangazi Belediyesi Fen İşleri ekipleri tarafından kadastro yolun açılmasını rica ediyorum.

Demirtaş Sakarya Mahallesi Muhtarı Mümin Dündar

 

Dikkat! Mustafakemalpaşa ve Karacabey’de su kesintisi yapılacaktır

  •  Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürlüğü Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı tarafından yapılacak çalışmalar kapsamında Mustafakemalpaşa ilçesi Yunusemre Mahallesi, Mustafakemalpaşa Küçük Sanayi Sitesi ile civarında 22.11.2022 – 21.12.2022 tarihleri arasında, 10:00 – 18:00 saatleri arasında zaman zaman su kesintisi yapılacaktır.
  • Yine BUSKİ Genel Müdürlüğü Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı tarafından yapılacak çalışmalar kapsamında Karacabey ilçesi, Gazi Mahallesi, 143. Sokak, Canbalı Mahallesi, 179. Sokak, Sırabademler Mahallesi, Karacabey Küçük Sanayi Sitesi ve civarında 22.11.2022 – 21.12.2022 tarihleri arasında 10:00 – 18:00 saatleri arasında zaman zaman su kesintisi yapılacaktır.

Tedbirli olunması rica olunur.

Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X