Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Kentin doğusundan Şehir Hastanesi’ne ulaşım ve Yıldırım’a vergi dairesi ihtiyacı

Köşe Yazısını Dinle

Günay Bey Söz Sizde köşenizi yıllardır ilgi ile takip ediyor, çok beğeniyorum ve de yazıların çoğunun çözüme kavuştuğunu görmekteyim.

Bizim de Yıldırımlı olarak yetkililerimizden iki talebimiz var:

1- İlçemizin en merkezi yerlerinden Siteler semtinden Şehir Hastanesi’ne doğrudan ulaşım yok maalesef. Hastalandığımızda randevumuza, muayene olmaya hastaneye gitmek için 3 araç değiştirmek zorunda kalıyoruz. Bu da hasta olan bir insan için oldukça yorucu ve maddi olarak da zorluyor bizleri. Sürekli hastanelerle meşgul insanlar malum genelde belli bir yaşın üzerinde insanlar ve maddi durumları da malum dar gelirli insanlarız genelde.

Hiç olmazsa Siteler’deki ana duraktan saat başı da olsa bir otobüs seferi konulamaz mı? Tek araçla ulaşabilsek hastaneye.

2- Daha önce şehir merkezinde bulunan iki vergi dairesinden biri Ataevler’e diğeri de İhsaniye’ye taşındı. Yani her ikisi de Nilüfer ilçesinde.

Kestel, Gürsu ve Yıldırım’daki mükellefler herhangi bir işlem için Nilüfer ilçesindeki vergi dairelerine gitmek durumunda kalıyor.

Vatandaş için bu durum hem zaman kaybı, hem trafik çilesini de beraberinde getiriyor.

Kentin doğusunda da bir vergi dairesi olamaz mı?

Ben ve benim gibi düşünen bir çok vatandaşımız adına, talep ve önerilerimin şehrimizi yöneten değerli yetkililerce dikkate alınarak değerlendirilmesini rica ediyorum.

Şimdiden çözüm odaklı davranacaklarını düşündüğüm tüm kurumlarımıza teşekkür ediyorum. Ayrıca, sesimiz olduğunuz için de size ayrıca teşekkür ediyorum. Saygılarımla.

Sıtkı Akkaya

 

Okur yazısına Osmangazi’den yanıt var

Sayın Günay Yumruktay, Olay gazetesinin 16 Ekim 2022 tarihli Söz Sizde köşesinde ‘Bahçedeki Saha Çizgileri ve Potanın Bakıma İhtiyacı Var’ başlıklı bir şikâyete yer verilmiştir.

Osmangazi ilçemiz sınırlarında yer alan kamuya ait okulların idaresi tarafından, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü onayı ile yazılı olarak belediyemize iletilen talepler ivedilikle değerlendirmeye alınmaktadır.

Konuya duyarlılığından dolayı okurunuza ve konuyu bize ilettiğiniz için size teşekkür eder, esenlikler dileriz.

Osmangazi Belediyesi

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X