Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Kestel aktarma araçlarının güzergâhı vatandaşın ihtiyacına göre düzenlenmeli

Günay Bey köşenizi her daim ilgiyle okuyor, son derece yararlı buluyor, sizin vasıtasınızla birçok konunun ilgili yerlere ulaştığını görüyoruz. 

Bilindigi gibi BURULAŞ’ın aktarma araçları Kestel metrosundan 11D Toplu Konutlar’a, 2K ise TOKİ Konutları’na aktarma yapmaktadır.

Bu iki araç da Kestel istasyonundan Cuma Pazarı’na kadar aynı güzergÓAhı kullanmakta, Cuma Pazarı’ndan ayrılarak biri TOKİ Konutları’na, diğeri Toplu Konutlar’a gitmektedir.

BURULAŞ yetkilileri güzergâhı araştırırlarsa 2K’nın gittiği Cuma Pazarı’ndan TOKİ Mandıras Köprüsü’ne en fazla 600 metre mesafe olduğunu göreceklerdir.  

Bizler Kale Mahallesi sakinleri olarak BURULAŞ yetkililerinden en azından 2K (TOKİ Konutları) aktarma aracının Kale Mahallesi Kurtuluş Caddesi ile Mandıras Caddesi’ni kullanarak TOKİ Konutları’na ulaşmasını, bu güzergâh üzerinde yaşayan vatandaşlarımızın da bu hizmetten yararlanmasını istemekteyiz.

Saygılarımızla.

Kestel Kale

Mahallesi sakinleri

 

Tretuvar sorunu ivedilikle çözüldü

 

17/6/2017 tarihli gazetenizdeki köşenizde yayımlanan “Yıldırım Belediyesi’ne Teşekkür ve Bir Rica” başlıklı, Ertuğrulgazi Mahallesi Mutlu Sokak’ta bulunan kaldırımın yenilenmesini isteyen okurun talebi incelenmiştir.

Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince bahsedilen yerde gerekli tretuvar çalışması yapılmıştır.

Bilgilerinize sunarız. 

Yıldırım Belediyesi

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

 

Mutlu Sokak’tan

Belediyemize teşekkür

 

Günay Bey, 17 Haziran’da “Yıldırım Belediyesi’ne Teşekkür ve Bir Rica” başlığıyla yayımladığınız yazımız üzerine çok kısa bir sürede Yıldırım Belediyesi’nin Fen İşleri Mutlu Sokak’a gelerek sorunlu yerdeki tretuvar çalışmasını ivedilikle yaptılar. Kendilerine gösterdikleri hassasiyet ve çalışmadan ötürü aracılığınızla teşekkür ediyoruz.

Mutlu Sokak sakinleri

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X