Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Konak Mahallesi’ndeki inşaat ile ilgili Nilüfer Belediyesi’nden yanıt var

​Sayın Günay Yumruktay, ‘Konak Mahallesi Çamur Deryası Oldu’ başlıklı şikâyetle ilgili olarak, Nilüfer Bursaray istasyonu karşısındaki bölgede inşaat çalışması devam etmektedir. İnşaat denetimleri belediyemizin ilgili müdürlükleri tarafından yapılmış olup, söz konusu bölgede çalışmalar tamamlanmadan asfalt çalışması yapılması mümkün değildir. İnşaat çalışmalarının tamamlanmasıyla bölgede gereken düzenlemeler kurumumuzca yapılacaktır.

Nilüfer Belediyesi Basın Bürosu

 

UEDAŞ bu ay fatura göndermedi

 

Her ay düzenli aralıklarla ve sabit günlerde gelmesini beceremeyen elektrik tüketim faturalarım bir sürpriz yapıp bu ay gelmedi. İlgili kurum UEDAŞ’a telefonda sorduğumda “limit altında kaldığımızı, o nedenle bu ay fatura çıkmadığı”nı söylediler. Bana her ay 40-50 TL aralığında gelen faturamın neden çıkmadığını sormak istiyorum. Emekli bir kişi olarak iki ay üst üste gelen faturayı öderken zaten zorlanıyorum. Bir dahaki dönemde limit altında kalan miktar da gelecek faturaya eklenecek. Doğal olarak faturam daha yüksek gelecek. İnsaf lütfen. Zaten zor günler geçiriyoruz bir de sizler vatandaşı zor durumda bırakmayın. Saygılarımla.

Tevfik Akıncı

 

Yıldırım Hayvan Kliniği’ne teşekkürler 

 

​Söz Sizde köşesinden Yıldırım Hayvan Kliniği’ne bir defa daha teşekkür etmek istiyorum. Dün Siteler Mahallesi’nde köpeklerin saldırısı sonucu belinden yara almış ve kar altında can çekişen kedi için hemen Yıldırım Hayvan Kliniği’ni aradım. Aramamdan yaklaşık 15 dakika sonra başka bir yerde görevli olan araç işini yarıda bırakarak verdiğim adrese geldi. Özel araçtaki görevli kediyi dikkatlice taşıma çantasına koyarak kliniğe götürdü. Mahalle sakinleri olarak daha önceki aramalarımızda da bize yardımcı olan Yıldırım Hayvan Kliniği’ne bir kez daha teşekkür ederim.

Dilek Atlı 

 

Lütfen hastanemiz kapatılmasın!

 

Nilufer Esentepe’de bulunan eski adıyla Ren-Tıp Hastanesi, Yüksek İhtisas Hastanesi’ne bağlı olarak açıldı ve faaliyetine devam etmektedir. Ve çevre halkı olarak bu olanaktan çok memnunuz. Zira hastane her bakımdan çok iyi hizmet vermektedir.

Fakat son günlerde bir söylenti dolaşmakta ve üzülmekteyiz. Devlet Hastanesi’ne bağlı çalışan örnek hastanenin yakında kapatılacağı ve başka bir özel hastaneye tahsis edileceği yolundadır.

Çekirge Devlet Hastanesi’nden Mudanya Devlet Hastanesi’ne kadar yararlanacağımız başka bir devlet hastanesi yoktur.

Bu nedenle, önce millet, vatandaş düşüncesinde olduğuna inandığımız yetkililerimizin, bu mağduriyete dur diyeceğine inanıyoruz.

İrfan Arı

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X