Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Kültürpark tamamen yayalaştırılamaz mı?

Merhaba Günay Bey. Bursamızın nadide yeşil alanlarından Kültürpark bizler için çok değerli.

Özellikle sabah saatlerinde bu tarihi güzellik, sakin ve geniş alanda yürüyüş yapmak isteyen Bursalı doğaseverlerin akınına uğruyor.

Bu sessizliğin içerisinde çok ilginçtir, bir taraftan da geçiş alanlarında bariyerlerin sökülmüş olması ile birlikte bir çok araba da kendi dünyasında yaşamaya, bilinçsizce park içinde gezmeye devam ediyor.

Böyle güzel bir parkın içinde işyerlerinde/kurumlarda çalışanlar yürüyüş yapan insanların arasından ısrarla işyerinin/kurumun dibine kadar araçla gitmeye çalışıyor. Araçlarını girişte bırakmak gibi bir kültüre sahip değiller anlaşılan.

Fotoğrafta da görülebileceği gibi yol üzerindeki dubalar dahi sökülmüş. Bırakın dubaları çimlere dahi park eden araç görmekle birlikte hız yarışı yapan araçlar dahi var maalesef.

Yetkililerden ricam, böyle güzel bir alanın sakinliğinin, sessizliğinin korunması ve gürültü kirliliğini önlemek adına araç trafiğine kapatılması, daha doğrusu tamamen yayalaştırılması.

Saygılarımla.

İsminin yayımlanmasını istemiyor

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X