Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Kurşunlu Mahallesi kanalizasyon sorunun çözümü için hâlâ bekliyor?

Günay Bey tekrar merhaba! Öncelikle selam ve saygılarımı iletir iyi çalışmalar dilerim.

Umarım iyisinizdir malum hepimiz zor günlerden geçiyoruz ama yaşam bir şekilde devam ediyor.

Söz Sizde köşesine 25 Ekim 2019 ve 19 Kasım 2019 tarihlerinde yine ‘Kurşunlu Mahallesi’nde Kanalizasyon Sorunu İçin Ne zaman Çalışmaya Başlanacak?’ başlığıyla iki kez sorunumuzu ifade eden yazı göndermiştim.

Ancak, yetkililer tarafından herhangi bir girişim olmadığı gibi köşenizde konuyla ilgili herhangi bir açıklama da göremedik.

Konuyla ilgili yazımı tekrar gönderiyorum.

“Karacabey Kurşunlu Mahallesi, tarihten gelen, bir tarafı Marmara Denizi, diğer tarafı ise ıhlamur, kestane ve defne ormanları ile kaplı doğa harikası bir sahil köyüdür.

Yerel yönetimler yasası ile 2015 yılından itibaren mahalle yapılarak Büyükşehir Belediyesi sınırları içine giren Kurşunlu Mahallesi’nin kanalizasyon çalışmaları bundan 5 yıl önce BUSKİ tarafından projelendirilmesine rağmen halen yapılmamış olup yaz aylarında nüfusun da artması nedeniyle artık sokaklardan kanalizasyon suları akmaktadır.

Bu durum insan sağlığı yönünden büyük tehlike arz etmektedir.

Yaz aylarında Karacabey, Mustafakemalpaşa ve Bursa’da yaşayan vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Kurşunlu Mahallesi’nin kanalizasyon çalışmalarının önümüzdeki dönem ivedi olarak yapılmasını, insan sağlığı yönünden Büyükşehir Belediyemiz ve BUSKİ’nin değerli yetkililerinden rica eder iyi çalışmalar dilerim.”

Saygılarımla.

 

İsminin yayımlanmasını istemiyor

 

Risk henüz bitmiş değil, lütfen biraz daha sabır…

27 Nisan’da sokağa çıkma yasağının bitmesiyle Bursa trafiği adeta kilitlenme noktasına geldi.

Özellikle Yıldırım bölgesinde Ankara Yolu üzerindeki yoğunluk dikkat çekiciydi. Lütfen biraz daha sabır… Her yasak sonunda trafiği kilitlercesine dışarı çıkmak riski artıyor.

Yetkililerin de bu konuda duyarlı olmasını rica ediyorum.

Bir okur

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X