Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Kurşunlu’da sahildeki istinat duvarı dün çöktü

Önceki gün Gemlik ilçesi Kurşunlu Mahallesi’nden Söz Sizde köşesine ulaşan Harun Gavaz adlı okurum,  Kurşunlu’da sahil yolunun durumunu sıkıntılı olduğunu, kaldırımın denize doğru çökmeler olduğunu belirtmişti.

Biz de okurumuzun gönderdiği yazıyı dün ‘Kurşunlu ilgi ve hizmer bekliyor’ başlığıyla Söz Sizde köşesinde yayımlamıştık.

Okurum dün akşam saatlerinde ulaşarak, ‘Günay Bey, bugün size gönderdiğim fotoğraflarda görülen yerde istinat duvarı maalesef çöktü’ bilgisini ulaştırdı.

Gördük ki, gerçekten yetkililerin geç olmadan ve can kaybı yaşanmadan artık Kurşunlu ile ilgilenmesi ve sahil yolunun yeniden sağlıklı bir şekilde düzenlenmesi gerekiyor.

Şans eseri can kaybı yaşanmadı ama havalar ısınıp insanlar sahile, denize gitmeye başlayınca üzücü olayların yaşanmaması adına bir an önce düzenleme çalışmalarının yapılmasını gerekiyor.

 

Sokaktaki mıcırlar rögarları tıkayınca pis sular evlerimize doldu

Üçevler Mahallesi’nde  dün (önceki gün) yaşamış olduğumuz sel ve su baskınları ile ilgili olarak tedbirsizlik ve ihmalkarlık sonucu mahalle sakinleri olarak evlerimizde büyük maddi zararlar yaşadık maalesef.

Türk Telekom AŞ’nin altyapı çalışmalarını yapan taşeron firma tarafından Nilüfer ilçesi Üçevler Mahallesi Bayrak Sokak’ta yapımı devam eden çalışmalar sırasında açıkta bırakılan dolgu malzemesi yoğun yağışın etkisiyle Bağ Sokak ve civarındaki tüm BUSKİ giderlerini doldurarak mahalledeki onlarca evin pis sularla dolmasına neden oldu.

Günlerdir Valilik ve Meteoroloji yoğun yağışın olacağı konusunda uyarıyordu. Dolgu malzemesi yağmurlar başlamadan ivedilikle muhafaza altına alınabilirdi.

Saygılarımızla.

Semt sakinleri

   

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X