Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

LED’li tabela sürücülerin dikkatini dağıtıyor

​Erikli Mahallesi Ankara Yolu Bursa istikametine doğru bat-çık girişindeki led ışıklı yönlendirme tabelasının ışıkları öyle rahatsız edici ki sürücüleri ve trafiği ciddi tehlikeye atıyor. Tabeladaki beyaz ışık sürücülerin görüşü ve dikkatini bozuyor. Çünkü tam bat-çık girişinde. Beyaz ışıktan dolayı sürücü tabelanın arkasını göremiyor. Led ışığı kısılamaz mı veya başka bir renk yapılamaz mı? Ayrıca bu şikâyet ve öneri kendi adıma değil. Çünkü birçok sürücünün aynı durumdan şikâyetçi olduğunu gözlemledim.

Yetkililerden bu olumsuzluğa ivedilikle çözüm bulmalarını rica ediyorum.

Saygılarımla.

Bir vatandaş

 

Gürültüden birbirimizin sesini duyamıyoruz
 

Günay Abi iyi günler. Vatandaş olarak sesimizi duyurma imkânı verdiğiniz için öncelikle teşekkür ederiz.

Bizler Yıldırım ilçesi Yiğitler Mahallesi’ndeki Oto Sanayi Sitesi 33. Blok’ta faaliyet gösteren bir grup esnafız.

Otosansit bölgesi olmasına rağmen, burada tekstil atölyesi var. Hadi atölye olmasından geçtik ama atölyedeki tekstil makinelerinin çıkardığı sesten mağduruz. Galerimize gelen müşterinin sesini ne duyabiliyoruz, ne müşteri sesimizi duyabiliyor. İki kişinin konuşması bile zor. Hele bir de sıcak havalarda kapıları açıyorlar. Artık çıkan gürültüyü siz düşünün.

Yetkililerin bu sorunumuza çözüm bulmalarını rica ediyoruz.

Bir grup esnaf adına

Gürel ÇAKILCI

 

Terminal’den Görükle’ye doğrudan hat konulamaz mı?
 

Bizler Uludağ Üniversitesi’nde öğrenim görmekte olan öğrencileriz. Bizler Ege Bölgesi’nde ikamet etmekteyiz. Bu bölgeden gelen otobüsler Hamitbey Tesisleri’nde yolcu indirme bindirme yapıyordu, ardından servislerle Görükle’ye ulaşım sağlanıyordu. UKOME kararı ile ilk servisler kaldırıldı ardından otobüslerin durması yasaklandı. Bilindiği üzere Otogar-Üniversite arası 93 No’lu hat ile zor olan ulaşım daha da zorlaştı. Çözüm olarak ya Belediye tarafından Terminal’den kampüse direkt araç konulsun ya da eski düzene dönülsün. Bizlerin mağduriyetinin giderilmesini rica ediyoruz. Saygılarımla

Oğuzhan ÖZTÜRK

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X