Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Lütfen caddemize hız kesici bir sistem koyun

Yıldırım ilçesi Prof. Tezok Caddesi ve Teyyareci Mehmet Ali Caddesi araçların sürat yapma alanı oldu. Bu 4 km. yol densiz sürücülerin sürat parkuru gibi. Lakin gördüğüm kadarıyla hiçbir şekilde bu konuda önlem alınmıyor. Birçok caddede bu hız kesici kabaralar 200 metrede bir bulunmakta fakat Baruthane Mezarlığı sonuna kadar bu caddelerde sadece 2 tane hız kesici bulunuyor. Zaten bu yollar oldukça işlek kullanılan caddeler.

Yetkililerden rica ediyoruz lütfen haftada 4 defa kaza olan bu caddelere hız kesici önlemler alınsın. Saygılarımla.

İsmini vermek istemeyen bir okur

 

 

Yayalar kaldırımı kullanamıyor
 

Fotoğrafta görülen Gemlik’ten bir kare. Kaldırımların hali ortada. Bu kaldırımlar yayaların mı, yoksa işyerlerinin mi? Yayaların ise bu kaldırımları niye yayalar kullanamıyor? Belediyemizin ilgili birimlerinin bu çirkin görüntüye bir son vermesini bekliyoruz.

Saygılarımla.

Bir okur

 

 

Baraj bölgesi eski günlerine döner mi?
 

Geçtiğimiz günlerde bir hafta sonu Demirtaş Barajı’na gezmeye gittim. İnanın gördüğüm manzara karşısında çok üzüldüm. Yollar bozulmuş, çıkarken taş ve mermer ocakları var. Güzelim çam ağaçları toz içinde beyaza bürünmüş. İnerken aşağıya kamyonlardan ve tozdan aracın görüş mesafesi bile yok denecek kadar az. Çocuğumla beraber uçurtma uçurduğum yerler, piknik yaptığım yerler, çim kayağı yaptığım yer, yürüyüş yaptığımız yerler kapatılmış.

Dilerim ki, büyüklerimiz bir an önce bölgeyi eski güzel günlerine kavuştururlar. Saygılarımla.

Arif Yaşar

 

Bayramdan beri bölgemiz susuz
 

​Esence Köyü Balıktaşı mevkiinde ikamet etmekteyiz. Ramazan Bayramı arife gününden beri bölgemizde su yok. Bu sıcaklarda çektiğimiz sıkıntıyı düşünün artık. Bir an evvel yetkililerin bu soruna çözüm bulmalarını acilen bekliyoruz.

Saygılarımızla.

Musa YURT

 

Kapalı pazaryeri istiyoruz
 

Osmangazi Demirtaş’ta Barbaros Mahallesi’nde ikâmet etmekteyiz. Bölgemizde cuma günleri semt pazarı kurulmaktadır. Fakat pazar kurulduğunda dar yollarımız tamamen kapanıyor. Araçlar, yayalar zor durumda kalıyor. Tam bir kargaşa oluşuyor.

Yetkililerimizden rica ediyoruz, mahallemize kapalı pazaryeri yapılsın. Bu kargaşanın tek çözümü de bu sanırım. Saygılarımla.

Hayrettin KÜREK

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X