Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Mahalle açık hafriyat alanına döndü, ilgilenen kimse yok

Fotoğrafta görülen yer, Yunuseli Mahallesi Hamitler TOKİ bölgesi. Ali Bostancı sitelerinin karşısı. Burası fotoğrafta da görülebileceği gibi moloz, hafriyat atık alanı haline geldi. 6 aydır durum böyle. Aramadığımız belediye, kurum kalmadı. Kimse ilgilenmiyor nedense. Ama vatandaş olarak bizler mağduruz. Hafriyattan dolayı kaldırımda otobüs dahi bekleyemez olduk. Yolun ortasına geçip otobüs bekliyoruz. Kısaca, tam bir rezillik yaşıyoruz. Bu molozları, hafriyatı kimler, neden buraya atar ki? Koca mahalle açık hafriyat alanı gibi oldu. Buradan hiç mi bir belediye çalışanı, yetkili geçmez de görmez bu rezilliği anlamak mümkün değil.

Yetkililerden rica ediyoruz, lütfen şu rezillikten bizi ve mahalleyi kurtarın.
Zeki Maman

EVİMİ KANALİZASYON BASTI 1 HAFTADIR BUSKİ’Yİ BEKLİYORUZ

İsabey Mahallesi Beşören Sokak No.2’de ikamet etmekteyim. Evimi kanalizasyon suları bastı. BUSKİ yetkililerini aradım ancak 1 hafta geçmesine rağmen henüz ne gelen var ne giden. Defalarca aramama rağmen bir sonuç alamadım henüz. Evimde küçük çocuk var. Evde kokudan durulmuyor. O kadar ki, mahalledeki komşular bile kokudan rahatsız oluyorlar artık. Ama BUSKİ vatandaşın bu mağduriyetinden nedense hiç rahatsız değil. Kime nasıl müracaat edeceğimi ben de şaşırdım artık. Bir tane ilgili çıksa da bir açıklama yapsa. İlla hasta olmamızı mı bekliyorlar. Saygılar. 
Cemal Kılınç

Yıkılmadım… Ayaktayım…

Gürsu TOKİ Konutları’nda İpek Mahallesi girişi A101 market karşısındaki direk resmen yıkılmadım ayaktayım diyor. Ancak yıkılması an meselesi.

UEDAŞ’ın ilgilenmesi dileğiyle. Saygılar.
Mahalle sakini bir vatandaş

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X