Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Mahallemiz hafriyat alanı oldu, ilgilenen yok!

​Sayın Günay Bey, şikâyet konusuna girmeden size, vatandaşın dertlerine eğildiğiniz için çok ama çok teşekkür ederim. Tabii ki, siz şikâyet mercii değilsiniz ama ne yazık ki, kime başvurduysak bir netice alamadık. Belki yine bir netice alamayacağız ama hiç değilse bir nebze mahalle halkı olarak içimizi size dökelim istedik.

Günay Bey, ben İstiklal Mahallesi yani eski Hürriyet tabii ki yine Hürriyet Mahallesi var ama mahalleler ayrıldı, bizim mahallemiz İstiklal Mahallesi oldu.

İstiklal Mahallesi’ndeki tuğla fabrikası bizi evimizden, mahallemizden bezdirdi. İş makinelerinin çıkardığı toz, toprak yüzünden cam kapı açamaz olduk, gürültüsü ayrı bir dert. Acemler’de yapılan yeni hastanenin hafriyatını, yani toprağı dağ gibi önümüze yığdılar. Defalarca ilgililere bildirmemize rağmen bir çözüm bulamadık. Mahallenin içinde hafriyat alanı olur mu? Belediyelerimizin belirlediği hafriyat alanlarını kullanamazlar mı bu hafriyatı buraya dökenler. Bizim bu sorunumuzu kim halledecek? Lütfen yetkililerden bir çözüm bulmalarını rica ediyoruz.

İstiklal Mahallesi sakinleri

 

Büyükşehir Belediyesi’nden yanıtlar

 

Olay gazetesi 21/3/2017 tarihli, Söz Sizde köşesinde, “Kaldırım Değil Balçık Deryası” başlıklı yazı ilgili birimler tarafından incelenmiştir.

Gazeteye konu olan Fuat Kuşçuoğlu Caddesi’nin çalışmaları, program dahilinde devam etmektedir. Bilgilerinize sunar, iyi çalışmalar dileriz.

Büyükşehir Belediyesi

Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü

 

Olay gazetesi 29/3/2017 tarihli, Söz Sizde köşesinde, “Kavşakta Trafik Çilesi” başlıklı yazı ilgili birimler tarafından incelenmiştir.

Bahse konu kavşak alanına, ilgili müdürlüğümüzün iş programı kapsamında, sinyalizasyon tesisi kurulacaktır. Bilgilerinize sunar, iyi çalışmalar dileriz.

Büyükşehir Belediyesi

Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X