Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Maksem Deresi’ni çöplük olmaktan kurtarın

Sayın Günay Yumruktay, öncelikle Bursamızın sorunlarını köşenizde paylaşarak çözüme katkınızdan dolayı kurumunuza ve size teşekkürlerimi sunmayı bir borç bilirim.

Uludağ’ın kar suyu ve pınarlarını toplayıp bir nazlı gelin gibi Maksem ve Temenyeri Köprüsü’nün altından süzülüp Setbaşı’na ve Setbaşı Köprüsü’nün altından süzülen Maksem (Gökdere) Deresi ne yazık ki çöplük içinde. Derenin üst taraflarında güzel bir doğal piknik alanı var. Çocukluğumuzdan beri gittiğimiz bu derenin içi son yıllarda maalesef çevre bilincinden yoksun kişilerce çöplük haline gelmiş durumda.

Size buraya ait birkaç fotoğraf gönderiyorum.

Maksem semti sakinleri olarak Büyükşehir  ve Osmangazi Belediyemizden ricamız Gökdere’de gerekli temizlik çalışmalarının yapılarak rehabilite edilmesi, çevreye, piknik alanına çöp konteyneri yerleştirilmesi ve çevreye uyarıcı tabelalar konulmasıdır.

İlgililerin de ara ara bu bölgede denetim yapmasını da talep etmekteyiz.

İyi dilek temennisi ve saygılarımızı sunar, iyi çalışmalar dileriz.

Semt sakinleri adına

Cahid Akın

 

Caddedeki çöpler ekipler tarafından temizlendi

 

Sayın Günay Yumruktay, 29 Ağustos 2020 tarihli gazetenizin Söz Sizde köşesinde yayımlanan “Anadolu Mahallesi’nde 2 Aydır Alınmayan Çöpler” başlıklı, Anadolu Mahallesi Atıcılar Caddesi’ndeki çevre kirliliği ile ilgili okur şikâyeti incelenmiştir.

Belediyemiz Temizlik İşleri Müdürlüğünce yapılan incelemede, söz konusu adresteki atıklar ekipler tarafından kaldırılmıştır.

Bilgilerinize sunarız.

Yıldırım Belediyesi

Koordinasyon İşleri Müdürlüğü

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X