Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Metruk bina yüzünden çocuklarımızı sokağa çıkaramıyoruz

Nalbantoğlu Mahallesi Akbıyık Caddesi üzerinde ikamet etmekteyiz. Mahallemizde Kız Lisesi altında fotoğrafta da görülebileceği gibi metruk bir bina var. Yıkıldı yıkılacak bir halde.

Biz mahalleli olarak çocuklarımız adına çok tedirginiz. Çocuklarımızı sokağa bırakamıyoruz. Şehrin göbeğinde böyle bir metruk binanın hâlâ bu halde durması bile üzücü. Neden bunca zamandır ilgilenilmediğini de anlamak mümkün değil.

Yetkililerden rica ediyoruz, bir an önce bu metruk bina için çözüm bulsunlar. Saygılarımızla.

Mahalle sakinleri

 

Şikâyet edilen sorun giderildi

 

17/06/2016 tarihli köşenizde yayımlanan “Bu görüntüyü hak etmiyoruz” başlıklı, Şirinevler metro istasyonu civarında bulunan boş arsada görüntü kirliliği yapan durumun ortadan kaldırılmasını isteyen okur şikâyeti incelenmiştir.

Şikâyete konu olan yerde bulunan kepçe makinesinin kaldırılması sağlanmıştır. Ayrıca söz konusu yerde seyyar satıcılık yapan şahısların faaliyetlerine son verilmiştir. Sahipsiz atlarla ilgili çalışmalara Çiftçi Malları Koruma Derneği ve Belediyemiz Veteriner İşleri Müdürlüğü’nce müştereken devam edilmektedir.

Bilgilerinize sunarız.

Yıldırım Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X