Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Miniklerden sokaktaki can dostlara uzanan el

Köşe Yazısını Dinle

Osmangazi ilçesi İbni Sina İlkokulu 3/D sınıfı öğrencileri; kurucusu oldukları eTwinning projesi kapsamında çok çeşitli aktivite ve sosyal sorumluluk etkinlikleri gerçekleştiriyor.

Sınıf öğretmeni Fatma Duman, “Eylül ayı sonunda başlattığımız ve ocak ayında sonlandıracağımız ‘My Dear Living Being Friend – Sevgili Canlı Dostum’ adlı eTwinning projemizde Türkiye, Romanya, Litvanya, Polonya, İtalya ve Güney Kıbrıs Rum Kesimi’nden ortaklarımızla keyifli ve yararlı çalışmalar gerçekleştiriyoruz.

Okul müdürümüz Sayın Zeki Altun başta olmak üzere, öğrenci velilerimiz ve sevgili çocuklarımızın etkin destekleri ve katılımlarıyla her ay farklı etkinlikler düzenlemekteyiz.

Ekim ayında öğrencilerimizle sokaktaki canlarımızı besledik.

Kodlama haftası çerçevesinde sınıfımızda eğlenceli çalışmalar yaptık.

Amacımız; her canlının yaşam hakkını koruyan, savunan, merhamet duygusuna ve dünya vatandaşlığı bilincine sahip çocuklar yetiştirmek” dedi.

 

DİKKAT! 4 İLÇEDE SU KESİNTİSİ VAR

BUSKİ Genel Müdürlüğü İşletmeler 1. Bölge Dairesi Başkanlığı tarafından yapılacak çalışmalar kapsamında Osmangazi ilçesi Sırameşeler Mahallesi 15. Çimen Sokak ve civarında 26 Ekim 2021 – 26 Kasım 2021 tarihleri arasında, 10.00 – 18.00 saatleri arasında zaman zaman su kesintisi yapılacaktır.

BUSKİ Genel Müdürlüğü İşletmeler 1.Bölge Dairesi Başkanlığı tarafından yapılacak çalışmalar kapsamında Yıldırım ilçesi Eğitim Mahallesi 8. Akasya Sokak, 3. Emir  Sokak ve civarında 26 Ekim 2021 – 26 Kasım 2021 tarihleri arasında, 10.00-18.00 saatleri arasında zaman zaman su kesintisi yapılacaktır.

BUSKİ Genel Müdürlüğü İçme Suyu Dairesi Başkanlığı tarafından yapılacak çalışmalar kapsamında Orhangazi ilçesi, Arapzade Mahallesi Şahintepesi Mevkii ve Şehit Hüseyin Uslu Caddesi ile civarında 27 Ekim 2021 tarihinde, 09.00-18.00 saatleri arasında su kesintisi yapılacaktır.

BUSKİ Genel Müdürlüğü İşletmeler 2.Bölge Dairesi Başkanlığı tarafından yapılacak çalışmalar kapsamında İnegöl ilçesi Mesudiye Mahallesi, Alanyurt Bölgesi (Fatih, Cumhuriyet, Esentepe, Yunusemre, Yeni, Ertuğrulgazi Mahallelerinde) ve civarında 27 Ekim 2021 tarihinde  08.00 – 24.00 saatleri arasında su kesintisi yapılacaktır. 

Tedbirli olunması rica olunur.

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X