Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Misi Köyü’nün doğallığı bozulmasın

Şehir hayatından uzaklaşıp mis gibi ağaçların altında, dere kıyısında hatta sular çekildiği zaman masaları dere yatağına konulan huzur bulduğumuz Misi Köyü’ne geçtiğimiz günlerde gittiğimizde hayal kırıklığına uğradık. Misi Köyümüz betonlaşmaya başlamış. Hatta masaların yanına çiçeklikler dizilmiş dere manzarasını bozmuş, toprağa basıp elektriğimizi alacak olan zemin betonlaşmış. Gözlerimize inanamadık. Çok üzüldük. Belli ki, güzel şeyler yapılmaya çalışılıyor. Onu gözlemliyoruz. Ama lütfen, rica ediyoruz yeşilliğe gereken hassasiyet gösterilsin. Doğanın doğallığı bozulmasın. Saygılarımla.

Halide Karyağar

 

Emirsultan’da otopark sıkıntısı

 

Geçtiğimiz günlerde, aracımla Emirsultan Camii’ne vakit namazı için gittim. Aracımla gitmemin sorun olacağı aklıma gelmezdi. Çünkü otoparkın ücretli olduğunu gördüm. Ben, yolumun üzerindeki camiye girip ibadet etmem için otopark ücreti ödemek zorunda kaldım.

Bölgede bir otoparkın olması büyük bir ihtiyaçtı ve yapılması da güzel bir hizmet.

Tarihi ve turistik yerleri ziyaret eden tur şirketlerinden cüzi bir miktar ücret alınmasını da anlarım. Fakat, ben kendi şehrimde ibadet için gittiğim caminin otoparkına para ödemek zorunda kalmak garibime gitti. Emirsultan’a aracıyla gelen birisi demek ki, camiye girmek istiyorsa ücret ödemek zorunda kalıyor. Bu konuda gayet hassas olduğunu bildiğimiz ilgililerin buna da bir çözüm bulacaklarını umuyorum.

 

İsmini vermek istemeyen bir okur

 

17/D otobüsleri yetersiz

 

Demirtaş hızla gelişen bir bölge. Ancak otobüslerin yetersizliğinden insanlar balık istifi seyahat ediyor. Çoğu zaman otobüsler dolu geliyor. Hınca hınç bir şekilde otobüse biniyoruz. Yoğunluktan genelde yaşlı, engelli, çocuklu bayanlar, hastalar ayakta yolculuk yapmak zorunda kalabiliyor.

Yetkililerin bu konuyla ilgilenmesini ve otobüs sayısının artırılmasını istiyoruz.

Saygılarımla.

İsmini vermek istemiyor

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X