Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Mudanya Belediyesi’nden okur şikâyetine açıklama yapıldı

Sayın Günay Yumruktay, 9 Temmuz 2020 tarihli köşenizde bahsettiğiniz “Altıntaş Plajı Bakımsız ve Çöplük İçinde” başlıklı okur yazınıza istinaden açıklamamız aşağıdadır:

Haziran ayının başında Büyükşehir Belediyesi “Mütareke Evi Müzesi – İDO İskelesi” dışında kalan bölgeleri aldığı meclis kararıyla belediyemize devretmiştir.

Büyükşehir Belediyesi’nin bu görevi ekonomik zorluklar nedeniyle yapamadığı bir kez daha kanıtlanmıştır. Tam da yaz sezonu başında hiçbir ön çalışma yapılmadan verilen bu karar, plansızlığın sonucudur.

Yetki devrinin yasal altyapısı oluşturulup protokol imzalandığında, yetersiz hizmet alan bütün sahillerimiz hizmete kavuşacaktır.

Sahillerimizde ciddi bir altyapı sorunu olduğunu gördük.

Bunların hepsi ciddi bir maliyet.

Belediyemizin avukatlarının yapacağı hukuki çalışmalar sonrasında yasal altyapısının altı doldurulacak ve protokol imzalanacak.

Görev ve sorumlulukların protokole bağlanması zorunluluğu tartışılmaz bir gerçektir.

İmzalanan protokol ile Mudanya sahillerinde zabıta, temizlik, bakım, cankurtaran hizmetleri, çevre düzenlemeleri, belediyemiz tarafından gerçekleştirilecek ve sahillerimiz hem Mudanyalılara hem de ilçemiz ziyaretçilerine yakışan hizmeti verecektir.

Ayrıca gerekli prosedürler oluşana kadar halkımızın ve ilçemize gelen ziyaretçilerimizin mağdur olmaması adına Eğerce, Eşkel, Altıntaş ve Altınkum sahillerinde yapılan planlama kapsamında haftanın belirli günlerinde temizlik çalışmaları belediyemiz tarafından yapılmaktadır.

Son olarak tamamen yenilediğimiz internet sitemizde herhangi bir teknik sıkıntı bulunmamaktadır.

Vatandaşlarımız bilgi edinmek adına istek ve önerilerini belediyemiz internet sitesi üzerinden de iletmektedir.

İlginize sunar, çalışmalarınızda kolaylıklar dileriz..

Mudanya Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi


ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X