Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Mudanya sahilinde yaşanan sıkıntılar

Mudanya’da ikamet etmekteyim. Sahilde gözlemlediğim bir takım sorunlar var. Şöyle ki:

Mudanya sahil şeridinde motosikletli sürücüler gürültü kirliliği yaparak çevredeki insanları rahatsız ediyorlar.

Yine sahilde bazı insanlar köpeklerini gezdiriyorlar. Ama öyle bildiğiniz minik ufak tefek köpekler değil. Çevreden insanların nasıl kaçıştığını görmeniz lazım.

Sabahları bölgede bulunan fabrikadan çıkan servis araçları (minibüsler) 3 şeridi birden işgal ediyor. Resmen yolu kapatıyorlar. Araçlara yol vermiyorlar. Bursa’ya işe gelen bizleri de zor durumda bırakıyorlar.

Yetkililerden ve ilgililerden bu sorunlara çözüm bulmasını rica ediyorum.

Osman

ALTINOĞLU

 

Çiçek Caddesi yarış pisti gibi kullanılıyor

 

Zümrütevler ile Kaplıkaya Isı Merkezi arasında bulunan tali yol olarak kullanılan Çiçek Caddesi’nde seyreden sürücüler tehlike yaratıyor.

Bu yol kendini bilmez sürücülerin yüksek egzoz sesiyle yarış alanı olarak kullandığı ve bu yüzden çeşitli kazaların oluştuğu bir yol haline geldi. Tam bir kural tanımazlık yaşanıyor. Ters yönden giderek hız denemesi yapıyorlar. Son bir ayda bu yol üzerinde 5 araç kaza sesebiyle pert oldu. Belediye otobüsleri bile bu kendini bilmezler yüzünden tehlike atlatıyor. Bu yol üzerinde daha büyük facialar yaşanmadan yetkililerin önlem almasını rica ediyorum.Saygılarımla

İsmini vermek istemiyor

 

BUDO önünde otopark uygulaması yok

 

Olay Gazetesi 5/5/2016 tarihli Söz Sizde Köşesi’nde, “Yolcu bırakmaya gittim otopark ücreti ödedim” başlıklı yazı ilgili birimler tarafından incelenmiştir.

Mudanya’da, caddelerdeki hiç bir Burbak’a ait otoparkta 8 TL fiyat tarifemiz yoktur.

Fiyat tarifemiz ise İskele Park’ta gün boyu 7 TL’dir. Yolcu bırakmaya gelen müşterilere gerekli opsiyon tanınmaktadır. BUDO önünde otopark uygulaması bulunmadığı için de bu şikâyetin doğruluğu hakkında şüphe vardır. Şikâyetlerin geçerli olabilmesi, denetim yapılabilmesi ve hızlı cevaplanması için öncelikle araç plakası belirtilmesi ve ödenen ücret fişinin ibraz edilmesi şarttır. Bilgilerinize sunar iyi çalışmalar dileriz.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X