Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Mudanya trafiği çıldırtıyor!

Bursa’nın denize açılan kapısı olan Mudanya’da yıllardır çözülemeyen trafik sorunu adeta buhrana dönüştü.

İlçede yolların yetersizliğinin yanı sıra, otopark sorunu ve cadde üzerindeki parklanmaların önlenememesi trafik sorununun içinden çıkılamaz bir hal almasına yol açıyor.

Mudanya’daki yetkililerimiz de umarım trafik sorununun farkındadır.

Mudanyalı olarak önerim gerek Mudanya Belediyesi’nin ve gerekse de Büyükşehir Belediyesi’nin Mudanya’daki trafik sorununun çözümü noktasında artık bir şeyler yapması.

Saygılarımla.

Bir okur

 

Ürünlü Erkek Barınma Evi bize ne zaman açılacak?

Geçmiş yıllarda evsiz vatandaşların barınabileceği bir yer olarak yapılan Ürünlü Erkek Barınma Evi pandemi süreciyle birlikte kapatıldı. Ben ve benim gibi evsizler maalesef dışarıda kaldık. Sayısı 140’ı bulan evsizler ne yazık ki, Görükle’de ve Terminal köşelerinde sabahlamak zorunda kalmaktayız.

Maalesef 65 yaş üstünü huzurevleri de almadığı için sokaklardayız.

Mevcut barınma evinde personel var, güvenlik var ama ihtiyacı olan, sokaklarda kalmak zorunda kalan evsizler yok burada. Kış geliyor, havalar soğudu, yağmurlar başladı ve bizler kara kara düşünüyoruz bu kış ne yapacağız diye. Büyükşehir Belediyemizin bizlere sahip çıkmasını bekliyoruz. Saygılarımla.

İsminin yayımlanmasını istemiyor

 

D7/A Hat No’lu otobüs eski saatlerine dönsün

Günay Bey, Kestel’de ikamet etmekteyim. Sabahları D7/A Hat No’lu otobüsle işe gidiyorum. Ancak, yakın zamanda bu hatta çalışan 3 otobüsten 2’si kaldırıldı ve saatleri değişti. Bu durum sürekli işe geç kalmama sebep olmaya başladı. UKOME ve BURULAŞ’tan ricam, D7/A Hat No’lu otobüs saatlerinin ve hat sayısının eski haline getirilmesi. Saygılarımla.

Bir okur

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X