Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Nalbantoğlu’ nun bitmeyen çilesi

Öyle bir çarşı düşünün ki tam bir yıldır tavanından su akıyor. Burası Nalbantoğlu alt geçitinde faaliyet gösteren Nalbantoğlu Çarşısı. Tavana çektiğimiz naylon branda suyun zemine akmasını önlemeyince mecburen kovaları koymak durumunda kalıyoruz.

İşçiler ve teknik elemanlar harıl harıl arızayı tespit için çalışıyorlar ama bir netice yok. Açılıp kapatılan yerler daha sonra tekrar açılıyor. Bu çalışma adeta aç-kapa işlemine döndü.

Tavanın akmasıyla yaşadığımız sıkıntılar yetmezmiş gibi buna yağmur suyu da dahil oldu. Geçtiğimiz günlerde sağanak yağmurun ardından dükkanlarımızın su ile dolması bizleri zor durumda bıraktı.

Çarşımızda su tavanın her yerinden akmaya devam ediyor. Alışveriş için gelen müşterilerimize karşı da bir mahcubiyet hissediyoruz. Onların anlayışı ile teselli buluyoruz.

Alt kata su akmasını önlemek için yapılan çalışmalar üst tarafta bulunan kafeleri de sıkıntıya sokmakta. Kazı makinelerinin yaydığı gürültüden rahatsız olan müşteriler kafeden ayrılmakta.

Bu sıkıntıdan bir an önce kurtulmayı ve rahat alışveriş ortamına kavuşmayı bekliyoruz.

Çarşı esnafı

 

Aydınlanma arızası onarıldı

 

Gazetenizin 10 Aralık 2014 tarihli sayısındaki köşenizde yer alan ‘Yanmayan sokak lambaları’ başlığıyla hizmet alanımıza giren bir şikayete yer verilmişti. Yazıda Nilüfer İlçesine bağlı Esentepe Mahallesi Akarsu Sokakta bulunan iki adet aydınlatmanın uzun süredir yanmadığı belirtilmektedir. Yayınlanan şikayete istinaden Nilüfer İşletme Müdürlüğümüze bağlı teknik ekiplerce yapılan inceleme neticesinde; bahsi geçen sokakta tespit edilen aydınlatma arızası 10.12.2014 tarihinde 125W Balast ve 110W armatür kullanılarak onarılmıştır.

Uludağ Elektrik Dağıtım olarak; halkımızın problemlerinin bize ulaşmasında aracılık ettiğiniz için sizlere, problemin tespitindeki yardımlarından dolayı okurlarınıza teşekkür ederiz. Şirketimiz ile ilgili her türlü istek, öneri ve düşünceleriniz için bize 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet veren 186 numaralı Çözüm Merkezi’mizi arayarak veya [email protected] adresimize e-posta gönderebilirsiniz. Sizi dinliyor olacağız. Bilgilerinize sunarız,

ULUDAĞ ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş.
Kurumsal İletişim Müdürlüğü

Yeşil alan tahrip olmasın
 

Eşrefliler Caddesi’nde huzurevi inşaatı nedeniyle yaşil alanın tahrip edilmesi bizleri üzmüştür. Özellikle inşaat alanı etrafında bulunan ağaçların yok edilmesi kabul edilir bir durum değil. İnşaat hakkında yürütmeyi durdurma kararına rağmen çalışmaların yürütülmek istenmesini de doğru bulmadık. Bizlerin yeşil alana ihtiyacı varken mevcut olanın yok edilmesini istemeyiz. Tek isteğimiz buranın halka açık yeşil alan olarak kullanılmasıdır. Buna ihtiyacımız olup bizlere çok görülmemeilidir.

Mollaarap Mah. sakinleri

 

Kapaklarda duman ve koku

 

Yıldırım Demetevler Mahallesi İsmetiye Caddesi üzerinde bulunan rögar kapaklarından dumanla birlikte çok ağır bir koku etrafa yayılıyor. Yaklaşık bir aydır devam eden kokunun kaynağını bilmiyoruz. Yetkililerden, kanalizasyona bırakılan ve etrafa koku yayan faktörleri araştırmalarını, sebep olanların tespit edilmesini istiyoruz.

Demetevler sakini

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X