Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Nerede kaldı trafik güvenliği?

Sevgili Günay Yumruktay, fotoğrafları Ankara yolunda çektim. Önümde giden kamyonetin arkası çimento torbalarıyla yüklü. Ama trafik güvenliği adına alınmış hiçbir önlem yok. Görüldüğü gibi kamyonetin arka kapağı açık. Seyir halindeyken ya o çimento torbaları kayıp yola düşse!.. Arkadan gelen sürücülerin ‘Vay haline”…  Bu vurdumduymazlık, sorumsuzluk belki çok kötü bir faciaya yol açacak.

Üstelik, kamyonetin arka stop lambalarından biri de yanmıyor. Trafikte bu gibi yola çıkanları gören tek bir polis yok mu? Bu sorunun yanıtını çok merak ediyorum. Kural dışı hareket edenlerin trafiğe çıkmalarına nasıl göz yumuluyor!

Saygılarımla.

Barış Akasoy

 

 

Güpegündüz sokak ışıl ışıl
 

​Günay Bey iyi günler. Köşenizi sürekli takip eden bir okurunuz olarak dün çektiğim bir fotoğrafı paylaşmak istiyor ve UEDAŞ yetkililerinin dikkatine sunuyorum.

Fotoğraftaki yer, Eğitim Mahallesi Efsane Sokak. 14 Şubat 2017 saat 11.00 ve sokak lambaları tüm ihtişamıyla gündüzü aydınlatıyor. Tüm sokak ışıl ışıl. UEDAŞ’ın, öğlene kadar sokağı aydınlatması israf değil mi? Sonuçta, bu milli servet ve buraya harcanan elektrik bizim vergilerimizden kesiliyor.

Serdar Yılmaz

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X