Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Nihayet sokaktaki internet sorunu çözüme kavuşturuldu

Köşe Yazısını Dinle

Söz Sizde köşesinde bir okurumuzun 23 Temmuz 2022 tarihinde “Sokağımızda 2,5 Aydır İnternet Yok, Türk Telekom’dan Çözüm Bekliyoruz” başlığıyla yaşadıkları internet sorununu yetkililerin dikkatini çekmek üzere yayımlamıştık.

28 Temmuz 2022 tarihinde Türk Telekom’un “Sorunu En Kısa Sürede Çözmek İçin Uğraşıyoruz” başlığıyla yanıtını yayımlamıştık.

Akabinde yine aynı okurumun sorunun devam ettiği ifade ettiği 14 Ağustos 2022 tarihindeki Söz Sizde köşesinde “Kullanamadığımız İnternetin Parasını Ödemeye Devam Ediyoruz” başlığıyla mağduriyetlerinin devam ettiğini ifade eden yazısını paylaşmıştık.

Ve son olarak 14 Ekim 2022 tarihinde Türk Telekom’dan sorunun çözüldüğüne dair yanıtı ulaştı.

Kurumun Söz Sizde köşesine gönderdiği yanıt aşağıdaki gibidir:

“Değerli müşterimiz,

Şirketimize iletmiş olduğunuz şikâyetiniz hakkında gerekli inceleme ve çalışmalar titizlikle yapılarak tamamlanmıştır. İnternet hizmetinden yararlanılan adreste teknik ekiplerimizce yapılan ölçüm ve kontroller neticesinde; arıza ıslah süreci tamamlanarak ilgili adreste Fiber altyapısı üzerinden hizmet verilebilmektedir. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla.

Türk Telekom Müşteri Hizmetleri

Tayakadın Mahallesi’ndeki çevre kirliliği ile ilgili okur yazısına yetkililer duyarsız kalmadı

Günay Bey, 7 Ekim 2022 tarihinde “Kentin Merkezinde Bir Mahalle” başlığıyla kent merkezindeki çevre kirliliği yaşanan Tayakadın Mahallesi ile ilgili sorunumuz ile ilgili sesimiz olmuştunuz.

Bahse konu olan bölge ile ilgili yazımızın yayımlanmasının hemen ardından yetkililer gelerek kısmen de olsa temizlik çalışması yapıldı.

Yetkililere sesimizi ulaştırdığınız ve çözüme katkı sunduğunuz için teşekkür ederim.

Bir okur

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X