Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Okul yapımı arsaya takıldı

Tuna Mahallesi’ ndeki okulumuz yetersiz. 1999 yılındaki depremden sonra yıkılması gereken okullardan birisi Fatih İlköğretim Okulu idi. Nedense milli eğitim ilgi göstermedi. Biz okul istedik ‘5 dönüm yer göster’ denildi.

Osmangazi Milli Eğitim Müdürlüğü okul alanı içinde gözüken yerlerin kraküsünü Osmangazi Belediyesi’ ne onaylatmamı istedi. Belediyeden onaylı belgeyi aldım, ilçe milli eğitim’e götürdüm. İş İl Milli Eğitim Müdürlüğüne kaldı. Fakat olmuyor.

Büyükşehir Belediyesi’nden kamulaştırmalarını istedim. İlgi yok. Osmangazi Belediyesi’nden istedim, Başkan Yardımcısı Hasan Hüseyin Bey’ le görüştüm. Cevabı ise “ milli eğitime belediye karışmaz” oldu. Cami avlusu yaparlar Elmalı Camisini gören yok. Burası Tuna Mahallesi. Bizim günahımız nedir, bize sahip çıkan yok mu?

Kamulaştırma yapılırsa belki hayırsever bulunur, okulumuz yapılır. Zorunlu olan bir hizmetin kaderine bırakılması her geçen gün için bir kayıptır. Eğitim gibi önemli bir ihtiyaç bu yüzden giderilememektedir. Ben muhtar olarak bu işin peşini bırakmayacağım. Tek isteğimiz yetkili makamların işi çabuklaştırma adına soruna sahip çıkması, ilgi göstermesidir.

Sadettin GÖKTAŞ

Tuna Mahallesi Muhtarı

 

OTOBÜS İSTEKLERİ

 

Hürriyet Mahallesi sakinleri olarak Osmangazi Belediyesi’ nden bir talebimiz olacak. Hürriyet’ ten Çeltik- Yeniceabat- Armutköy istikametine giden otobüs seferleri konulmasını istiyoruz.

Mahalle sakinleri

—-

Yıldırım Karaağaç Mahallesi’ nde toplu taşımacılıkta özel halk otobüsleri çalışmaktadır. Mahalle sakinlerinin arzusu, Burulaş’ a ait sarı otobüslerden bir adet tahsis edilip çalışmasıdır.

Kemal YEŞİLYILMAZ

 

BUSKİ onarımı da yaptı

 

13/02/2015 tarihli Olay Gazetesi’ndeBUSKİ sorunu halletti ama caddeyi böyle bırakıp gitti“ başlıklı yazınız ilgili birimler tarafından incelenmiştir.

Köşe yazısında bahsedilen Nalbantoğlu Mahallesi Akbıyık Caddesi üzerindeki parke tamiratı BUSKİ Genel Müdürlüğümüzün Bakım Onarım ekipleri tarafından yapılarak sorun giderilmiştir.

Bilgilerinize sunar, iyi çalışmalar dileriz.

Büyükşehir Belediyesi
Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü

 

Aydınlatma arızası onarıldı

 

Gazetenizin 11 Mart 2015 tarihli sayısında köşenizde hizmet alanımıza giren bir habere yer verilmişti. Yazıda Nilüfer ilçesine bağlı 23 Nisan Mahallesinde 243. Sokak, Bilimkent sitesi çevresindeki aydınlatmaların yanmadığı bildirilmektedir. Yayınlanan şikayet üzerine Nilüfer İşletme Müdürlüğümüze bağlı teknik ekiplerce yapılan inceleme neticesinde, elektrik direğindeki kablo arızası giderilerek aydınlatma sorunu çözülmüştür. Uludağ Elektrik Dağıtım olarak; halkımızın problemlerinin bize ulaşmasında aracılık ettiğiniz için sizlere, problemin tespitindeki yardımlarından dolayı okurlarınıza teşekkür ederiz. Şirketimiz ile ilgili her türlü istek, öneri ve düşünceleriniz için bize 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet veren 186 numaralı Çözüm Merkezi’mizi arayarak veya [email protected] adresimize e-posta gönderebilirsiniz. Sizi dinliyor olacağız. Bilgilerinize sunarız,

ULUDAĞ ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş.

Kurumsal İletişim Müdürlüğü

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X