Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Okur duyarlılığına teşekkür, o gün yapılan bakım çalışmasıydı

Sayın Günay Yumruktay, Söz Sizde köşenizde yayımlanan Serdar Yılmaz imzalı okur talebi ilgili birimimiz tarafından incelenmiştir.

Yaptığımız inceleme sonucunda, söz konusu adreste gündüz saatlerinde faal halde olduğu belirtilen aydınlatma unsurlarının arıza ekiplerimizin bakım çalışmaları esnasında test amaçlı devreye alınmış olduğu tespit edilmiştir.

Çalışma bitiminde aydınlatmalar devre dışı bırakılmıştır. Duyarlı ve sağduyulu davranışından dolayı okurlarınıza teşekkür ederiz. Halkımızın sesine kulak vermeye devam edeceğiz.

Değerli müşterilerimiz, şirketimiz ile ilgili her türlü istek, öneri ve düşünceleri için bize 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet veren 186 numaralı çağrı merkezimiz, akıllı telefonlarda kullanılan mobil uygulamamızdan veya [email protected] adresimize e-posta göndererek ulaşabilirler. Onları dinliyor olacağız. 

Esenlikler dileriz.

Saygılarımızla;

ULUDAĞ ELEKTRİK DAĞITIM AŞ

Kurumsal İletişim Müdürlüğü

 

Kazalı otobüsle balık istifi yolculuk yapmak

 

14 Şubat 2017 saat 08.10 B/38 No’lu otobüs bir buçuk ay kadar önce yaptığı kaza sonucu patlayan camlarına karton ve metal geçirerek yolcu taşıdı -ki camların bir kısmı çerçevesinde boşlukta sallanıyordu-. Bu camların yanında insanlar oturdu otobüs birçok duraktan yolcu alamayacak kadar doluydu. Bu güzergâhta belediyenin otobüs koyması konusunda daha önce de taleplerimiz ve bu halk otobüslerinden de şikâyetlerimiz oldu. Ancak dikkate alınmadı. Ve bizler onlarca öğrenci, hasta, çalışan her gün aynı eziyetleri çekerek yolculuk yapmak zorunda kalıyoruz. Kazalı bir otobüsle şehrin merkezinde, Yıldırım ilçesinde tıkış tıkış bir yolculuk…

Saygılarımla.

Özdem Balyimez

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X