Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Okurun talebi hızla çözümlendi

Köşe Yazısını Dinle

11 Nisan 2021 tarihli Olay gazetesi Söz Sizde köşesinde yayımlanan “Çöp Konteynerinin Değişim Zamanı Gelmiş de Geçmiş” başlıklı, Demetevler Mahalle girişi, Dörtçelik Okullar bölgesinde bulunan çöp konteynerinin değişmesi gerektiğini ifade eden okur şikâyeti incelenmiştir.

Belediyemiz Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince, habere konu olan yerdeki çöp konteyneri yenisi ile değiştirilmiştir.

Bilgilerinize sunarız.

Yıldırım Belediyesi

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü

Küçük Sanayi cadde ve sokakları içler acısı

Daha önce Twitter’dan Nilüfer ve Büyükşehir Belediyesi’ne yazmama rağmen Küçük Sanayi bölgesinin hangi belediyenin sorumluluğunda olduğunu öğrenemedim.

Sorun şu ki: Küçük Sanayi Sitesi içindeki istisnasız cadde ve sokakların hali berbat. 10 metre düz yol yok diyebilirim, köstebek yuvası, çukur dolu. Bir sürü birim kendince çalışmalar yapmış fakat gelişi güzel kapanan çukurlar yağmur çamurda iyice gün yüzüne çıkmış.Yüzlerce işletmenin olduğu koca bir sanayi bölgesinde köylerde bile olmayacak yollara sahip olmak akıl alır gibi değil.

Şehrimizi yönetenler de umarım bölgenin sesini duyar da adam akıllı bir çalışmayla düzgün bir yola kavuşuruz.

 Bir okur


Mesire alanı ve eğlence parkımız ne durumda?

Demirtaş Barajı çim kayağı çevresi yıllardır atıl ve bakımsız biçimde duruyor. Bu alanın kötü görüntüsünü acaba yetkililer görmüyor mu?

Yerel seçimlerde seçim vaatleri içerisinde 35 bin dönümlük bu alanın mesire alanı ve eğlence parkı yapılarak Bursa’ya kazandıralacağı söylenmişti. Ancak, ne yazık ki bugüne kadar herhangi bir gelişme yok bölgede.

Yetkililerimiz bu konuda bizleri de aydınlatıcı bilgi verirse memnun oluruz. Saygılarımızla.

Demirtaş bölge sakinleri


Dikkat! Yıldırım’da su kesintisi

♦ Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürlüğü Kanalizasyon Daire Başkanlığı tarafından yapılacak çalışmalar kapsamında Yıldırım ilçesi, Hacıvat Mahallesi C219, C220, 345 nolu sokak ve civarında, 30/04/2021 ile 20/05/2021 tarihleri arasında, 10.00-18.00 saatleri arasında, zaman zaman su kesintisi yapılacaktır.

Tedbirli olunması rica olunur.

Büyükşehir Belediyesi

 Günün Sözü

♦“Yaptığın her işte, niyetin temizse korkma. Mutlaka korunur, kollanırsın da çoğu zaman fark etmezsin bile…”

@psikolojikitabi

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X