Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Önlem alınması için ne bekleniyor?

Anadolu Mahallesi Ankara yolu üzerinde bulunan eski yabancılar şube müdürlüğü binasının hali fotoğraflardaki gibi bağımlıların mekânı olmuş durumda.

Vatandaşın sesi olan Söz Sizde köşesinde defalarca konuyu dile getirmemize rağmen bugüne kadar herhangi bir girişim olmadı ne yazık ki.

Nedense şehrin genelinde bir bina boşaltıldığı gibi, hemen bağımlıların mekânı haline geliyor kısa sürede.

Şehrimizi yöneten değerli yetkililerimizin bir kez daha dikkatine sunuyor, herhangi bir olumsuzluk yaşanmadan gerekli önlemlerin alınmasını rica ediyoruz.

Mehmet Yardımcıoğlu

 

Dikkat! İnegöl ve Harmancık’ta su kesintisi

Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürlüğü İçmesuyu Dairesi Başkanlığı tarafından yapılacak çalışmalar kapsamında İnegöl ilçesi Çeltikçi Mahallesi’nin tamamında 7.12.2020 tarihinde 10.00-18.00 saatleri arasında su kesintisi yapılacaktır. Ayrıca Mahmudiye ve Hamidiye mahallelerinde basınç düşüklüğü yaşanacaktır.

Öte yandan, Harmancık ilçesi Merkez Mahallesi’nde yapımı devam eden, doğalgaz, UEDAŞ ve BUSKİ tarafından yapılacak altyapı çalışmaları kapsamında; Harmancık ilçesi Merkez Mahalle, Ece Mahallesi ve civarında 4.12.2020 – 31.12.2020 tarihleri arasında 08.00-18.00 saatleri aralığında zaman zaman su kesintisi yapılacaktır.

Çalışmalar süresince vatandaşlarımızın tedbirli olması gerekmektedir.

Büyükşehir Belediyesi

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X