Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Orhaneli Altıntaş köylülerinin hayal kırıklığı

Sayın Günay Bey, geçen yıl bu zamanlar Söz Sizde köşenizde Orhaneli Altıntaş köylüleri olarak mağduriyetimizi belirten şikâyetimize yer vermiştiniz. Bu yıl da 1 Temmuz’da aynı mağduriyetimizi tekrar yazmıştık.

Geçtiğimiz günlerde gazetenizde ‘Altıntaş’daki sosyal tesisler hizmete açıldı’ diye bir haber vardı. Bizim için büyük bir hayal kırıklığı oldu. Çünkü, Mudanya’daki Altıntaş Köyü’nün sosyal tesisi imiş.

İki yıl önce, yenisi yapılacak denilerek camimizin tuvaletleri yıkıldı. Yaklaşık 3 bin nüfusu bulan köyümüzdeki bu inşaat hâlâ bitirilemedi. İnanın gerçekten çok mağduruz bu konuda. Her pazar köyümüzde hayvan pazarı ve semt pazarı kuruluyor. Çevre köylerden insanlar da buraya geliyor. Ve insanlar sıkıntı yaşıyor. İki yılda, tesis inşaatı bitirilemez mi?

Sevgili Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Recep Altepe’nin yardımlarını rica ediyoruz bu konuda. Kurban Bayramı geliyor. Köyümüz bayramda oldukça kalabalık oluyor.

Başkanımızın, Kurban Bayramı’na kadar mağduriyetimizi gidermesini rica ediyoruz.

Saygılarımızla.

Orhaneli Altıntaş’tan bir vatandaş

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X