Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Osmangazi Belediyesi’ne teşekkür

Sayın Günay Bey, 17 Eylül 2020 tarihinde gazetenizin Söz Sizde köşesinde “Maksem Deresi’ni Çöplük Olmaktan Kurtarın” başlığı ile şikâyetimizi ifade eden yazımızı yayımlamıştınız.

Yazımızın yayımlanmasının hemen ardından Osmangazi Belediyemiz çevre kirliliğine duyarsız kalmadı ve Maksem Deremiz belediye ekiplerince temizlendi, ve size pırıl pırıl akan deremizin fotoğraflarını gönderiyorum.

Vatandaşın sesi olan Söz Sizde köşenizde sesimiz olduğunuz için size ve duyarsız kalmayarak sorunu çözen Osmangazi Belediyemize teşekkür ediyoruz.

Saygılarımızla.

Semt sakinleri adına

Cahid Akın

 

İntizam Mahallesi’nde geceleri gürültüden şikâyetçiyiz

Osmangazi ilçesi İntizam Mahallesi’nde bulunan park içerisinde neredeyse her gece hiçbir sosyal mesafe kuralına riayet etmeden bir araya gelen gençler, yüksek sesle bağırıp çağırıp gürültü yapmaktalar.

Gecenin ilerleyen saatlerine kadar her gece bu sorunu yaşamaktayız.

Sık sık 155’i arayıp durumu iletiyoruz. Memur arkadaşlar gelip uyarıp gidiyor, onlar gidince durum aynı kaldığı yerden devam ediyor.

Biz 155’i aramaktan bıktık, gençler gürültü yapmaktan bıkmadılar.

Bu bölgede sürekli kontrol rica ediyoruz. Gece bekçileri veya polisin sık sık denetlemesi umarım olumlu sonuç verir diye düşünüyoruz.

Çünkü, mahallemiz bu durumdan oldukça mağdur ve sıkıntılı.

Bir okur

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X