Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Osmangazi Belediyesi’ne teşekkür: Hurdacılar denetlenerek çalıntı mal alınmaması konusunda uyarıldı

Köşe Yazısını Dinle

Günay Bey, 28 Ekim 2022 tarihindeki Söz Sizde köşesinde “Demir, Bakır Kablo ve Mazgal Hırsızları Üzerine Vatandaş Önerisi” başlığıyla bir okur yazısı paylaşmıştınız.

2 Kasım 2022 tarihinde Olay gazetesi internet sayfasında da bu konuyla ilgili “Bursa’da Hurdacılara Çalıntı Mazgal Denetimi” başlıklı haberde Osmangazi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin, polis ve maliye ekipleri ile birlikte ilçedeki hurdacıları denetlediği ve çalıntı mal alınmaması konusunda uyarıldığı haberini okudum.

Bu güzel haber üzerine Bursa’daki diğer belediyelerin de konuya duyarlılık göstererek denetim ve uyarılarını yapmalarını ümit ediyorum.

Bu vesile ile vatandaşın sesi olduğunuz için öncelikle size ve vatandaşın taleplerine duyarlılık gösterip gerekli denetimleri yapan Osmangazi 

Belediyesi’ne, Emniyet birimlerimize ve maliye ekiplerimize teşekkür ediyorum.

Saygılarımla.

 E.Hayri Peker

Kablo hırsızlığı mahalleliyi bıktırdı, internetsiz kaldılar

Yıldırım ilçesi Arabayatağı Mahallesi Güneşli Sokak’tan geçen internet/telefon kabloları hırsızlar tarafından kesilmiş ve çalınmıştır.

Hırsızlığın bu kadarına da pes demek lazım artık.

Daha 8-9 ay önce internet/telefon kablolarımız yine hırsızlar tarafından çalınarak, iletişim bağlantımız kesilmişti.

Bölgede eğitim gören öğrenciler internet kullanamamakta, semt sakinleri mağdur durumdadır.

İlgililerden ve Türk Telekom yetkililerinden ricamız, son zamanlarda artan bu tür hırsızlık olaylarına karşı gerekli önlemlerin alınması ve kısa sürede sorunun giderilmesidir.

Mehmet Onurhan

Dikkat! Osmangazi’de su kesintisi

  • Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürlüğü İşletmeler 1.Bölge Dairesi Başkanlığı tarafından yapılacak çalışmalar kapsamında Osmangazi ilçesi Küçükbalıklı Mahallesi, 14.Cami Sk, 4.Can Sokak, Kadı Sokak, 1.Kibar Sokak, 2.Kutlu Sokak, Kaftan Sokak, 10.Kaya Sokak, 1.Kara Sokak, 388. Sokak ve civarında 3 Kasım 2022 – 20 Kasım 2022 tarihleri arasında 09.00 – 16.00 saatleri arasında zaman zaman su kesintisi yapılacaktır.
  • Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürlüğü Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı tarafından yapılacak çalışmalar kapsamında Osmangazi ilçesi, Geçit Mahallesi, Sanayi Caddesi (Mudanya Yolu) üzeri ve civarında 4.11.2022 – 4.12.2022 tarihleri arasında, 09.00 – 18.00 saatleri arasında zaman zaman su kesintisi yapılacaktır.

Tedbirli olunması rica olunur.

Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X