Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Osmangazi’den yanıt var: Belediye Zabıta ekipleri denetimle gerekeni yaptı

Köşe Yazısını Dinle

Sayın Günay Yumruktay, 24 Nisan 2021 tarihli Söz Sizde köşenizde yayımlanan “Hijyenden Uzak Çevre Kirliliği Görüntüleri Bir Semtin Klasiği Oldu” başlıklı yazı üzerine açıklama gereği duyulmuştur.

Konuyla ilgili olarak 24 Nisan 2021 ve 26 Nisan 2021 tarihlerinde gerekli çalışmalar yapılmıştır.

Bahsi geçen plastik bidonlar içinde satılan meyan kökü şerbeti, kaldırımı işgal eden tabela ve ürünler tarafımızca müsadere edilmiştir. Konu ile ilgili çalışmalarımız devam etmektedir.

Bilginize sunar, teşekkür ederiz…

Osmangazi Belediyesi Basın Bürosu

 

Bölgemizde içme suyu deposu yetersiz kalmaya başladı

Osmangazi ilçesi Demirtaş bölgesi 2012 yılından sonra 4 mahallemizle birlikte hızla ve dikey olarak yapılaşmaya başlandı.

Bu hızlı yapılaşma beraberinde nüfus yoğunluğunu da getirdi.

Haliyle bazı sıkıntılar da baş göstermeye başladı.

Örneğin 30 yıllık ömrü olan Kırantepe su depomuz artık yetersiz kalıyor.

Demirtaş genelinde özellikle insanların yoğun olduğu hafta sonları ve tatil günlerinde içme suyu basıncında sorun yaşıyoruz.

Şehrimizi yöneten değerli yetkililerimizden ve BUSKİ’den Demirtaş bölgemize ilave içme suyu deposu yapılmasını talep ediyoruz.

Saygılarımızla.

Bölge sakinleri adına bir okur

 

Prof. Tezok Caddesi’nde asfaltlama çalışması

Büyükşehir Belediyesi tarafından Yıldırım ilçesi Prof. Tezok Caddesi’nde 6 Mayıs Perşembe (BUGÜN) günü asfalt yenileme çalışması başlatılacaktır. Çalışma nedeniyle Prof. Tezok Caddesi’nin, Tayyareci Mehmet Ali Caddesi ile Eğitim Caddesi arasındaki bölümü çift yönlü olarak trafiğe kapatılacaktır. Çalışma nedeniyle vatandaşlardan cadde üzerine araç bırakmamaları istenirken, bırakılan araçların ise çekici ile kaldırılacağı belirtildi.

Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X