Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Osmangazi’den yanıt var: Gaziakdemir’deki sağlık ocağı ile ilgili açıklama

Sayın Günay Yumruktay, Olay gazetesi 8 Aralık 2020 tarihli Söz Sizde köşesinde “Sağlık Kuruluşu Böyle Olmamalı” başlıklı okur şikâyetine yer verilmiştir.

Yazıda bahsi geçen konu ilgili müdürlüğe iletilmiş olup, gelen cevap aşağıda sunulmuştur.

“İlgi sayılı yazınıza istinaden; Gaziakdemir Mahallesi Sağlık Ocağı lavaboları bakım, onarım işleri Fen İşleri Müdürlüğümüz programları dahilinde yapılacaktır.

İlginize teşekkür eder, iyi çalışmalar dileriz.

Osmangazi Belediyesi

Araç muayene istasyonları pandemide ne durumda?

Tüm Türkiye’de koronavirüse karşı bir sürü tedbirler alınırken TÜVTÜRK Taşıt Muayene istasyonları neden hâlâ çalışmaya devam ediyor diye sormak istemekteyim?

Şu an en önceliğimiz sağlığımız. Ben eşimin o kalabalığa girmesini istemiyorum. Babam İzmit’te yaşıyor, kendi başına bir insan. Araç muayenesi geçti, arkadaşları gitmiş 2,5 saat beklemişler dışarıda. Korkudan aracını muayeneye götüremüyor. Eylülde kardeşim götürdü, 1 hafta araç kullanamadılar. Vatandaşın rahatlıkla aracını muayeneye götürebileceği önlemler alınmalı bu istasyonlarda. Oldukça tedirgin oluyoruz bu durumda.

Yetkililerin bu konuda yardımcı olmalarını rica ediyoruz.

Sultan Bozbay

Su siparişi vermek bu kadar zor olmamalı

Günay Bey köşenizin daimi okuyucusuyum. Daha önce de köşenizde birçok kez sorunlarımız çözüme kavuştu.

Bu kez Muradiye Su ile yaşadığım sorunu iletmek istiyorum.

Bir su siparişi vermek bu kadar zor olmamalı.

Tam 3 yeri aradım her aradığım yer başka numara verip orayı aramamı söyledi.

Bursamız kazansın diye Muradiye Suyu tercih etmek istedik ama olmadı.

En son bir numaraya ulaştığımızda ise 12 litrelik suları olduğunu ve 19 litrelik boş damacana ile değiştirebileceklerini ilettiler. Muradiye Su öncelikle tek bir hattan sipariş verme işini halletmeli daha sonra da müşteri ihtiyacını karşılamalı.

Bir okur

Söz Sizde okurlarının dikkatine!

Değerli okurlarım, sizlerin sesi olan Söz Sizde köşesine telefonla, [email protected], [email protected] mail yoluyla, Instagram ve Facebook sosyal medya hesaplarımdan da ulaşabilirsiniz. Sizlerden ricam, yazılarınıza lütfen ad, soyad ve iletişim kurabileceğim bir telefon eklemeniz ve şayet isminizin yayımlanmasını istemiyorsanız bunu belirtmeniz yeterlidir.

Günün Sözü

  •  Kırık Cam Teorisi: Bu teoriye göre, bir binanın çoğu camı kırıksa insanlar diğer camlarını kırmaktan çekinmezler ve bunu da suç olarak görmezler.

Hayat da buna benzer; insanlara kırgınlıklarınızı gösterdikçe, sizi kırmaktan çekinmezler, ‘Herkese’ kırgınlıklarınızı göstermeyin.

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X