Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Otobüs saatinin değiştirilmesi yönünde bir çalışma yok

Olay Gazetesi 25/12/2016 tarihli, Söz Sizde köşesinde, “Otobüs saatinin 15 dakika geri çekilmesi bizleri mağdur etti” başlıklı yazı ilgili birimler tarafından incelenmiştir.

Toplutaşıma otobüslerinin sefer saatleri ve güzergâhları yolcu yoğunluklarına göre yerinde gözlem ve bütünleşik bilet sisteminden alınan veriler doğrultusunda eldeki araç filosu ve işletme saatleri dikkate alınarak belirlenmekte olup, tüm hatların sefer saatleri 19 Eylül 2016 tarihinde geçilen kış tarifesine göre düzenlenmiştir.

Buna göre 98 numaralı otobüs hattının cumartesi ve pazar günleri Şehirlerarası Otobüs Terminali’nden son kalkışı 23.30 olup, bu saatin değiştirilmesi yönünde bir çalışma yoktur. Ancak yeterli sayıda talep oluştuğu takdirde bu hattın saatleri tekrar düzenlenecektir. Bilgilerinize sunar iyi çalışmalar dileriz.

Büyükşehir Belediyesi

Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü

 

Kaldırım çökmüş acil müdahale gerekiyor

Fotoğrafta görülen yer Mudanya Yolu Geçit bölgesi. Görülebileceği gibi, yaya kaldırımı çökmüş, yolun alt tarafında çalışma var belli ki. Lakin bu durum öncelikle yayalar ve trafik için büyük tehlike arz ediyor. Yetkililerin çok acil olarak bu duruma el atmalarını rica ediyorum.

Bir okur

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X