Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Otobüsün içinden dışarısı görünmez hale gelmiş!

Köşe Yazısını Dinle

Fotoğraf D2A Hat No’lu halk otobüsünden.

Otobüse öyle bir reklam araç giydirme yapılmış ki, yolcuların dışarıyı görmesi, nerede olduğunu anlaması neredeyse imkânsız.

Tamam, otobüste reklam olur da, bu kadar da vatandaşı sıkıntıya sokacak reklam olmaz.

Nerede ineceğimizi, çevreyi görmek için otobüsün camına yapıştık yolcular olarak.

Hem reklamcıların hem de BURULAŞ’ın bu konuya dikkat etmelerini, dolayısıyla vatandaşın mağdur olmamasını rica ediyorum.

Bir okur

 

Tarihi Muradiye İlkokulu’nun kanalizasyon sorunu çözüm bekliyor

Size Muradiye İlkokulu velileri adına yazıyorum. Okulumuz ülkemizin en eski okullarından biri olup tarihi niteliktedir. Okulumuzun tuvaletleri çocuğumuzu kayıt ettirdiğimiz 2018 yılından bugüne kadar sürekli tıkanmakta ve öğrencilerimiz tuvaletleri kullanamamakta, eve zor yetişmektedirler.

Okul Müdürlüğü de sık sık BUSKİ ekiplerini çağırmakta ancak bu da çözüm olmamaktadır.

Okulumuzun kanalizasyon giderleri Muradiye Külliyesi’nin bulunduğu bahçeden geçmektedir. Okullar yaz tatilene girecek ve bizler hâlâ bu sorunun çözümü konusunda bir yol alabilmiş değiliz. Bu durumun ivedilikle çözümlenmesini, hiç olmazsa yeni eğitim öğretim yılına sorunsuz bir şekilde başlamayı bekliyoruz.

Bir okur

 

Amatör kulüpler her durumda desteklenmeli

Günay Bey, geçtiğimiz mayıs ayında Büyükşehir Belediyesi’nden, Hürriyet Spor Kulübü olarak deplasmana takımımızı götürmek için maalesef araç temini sağlayamadık. Biz mecburen maça kendi aracımızla gitmeye kalktık, ancak araç yolda arıza yaptı ve gençlerimiz Bursa’dan çağırdığımız özel araçlarla maça zor yetiştirdik ve oldukça sıkıntılı bir durum yaşadık. Amatör kulüplerin desteklenmesi konusunda Büyükşehir Belediye Başkanımızın ne kadar duyarlı olduğunu biliyoruz. Ricamız, amatör kulüplerimizin ve gençlerimizin mağdur edilmemesi hususunda Büyükşehir Belediyemizin her durumda yardımcı olması.

Bir okur

 

19 Mayıs Mahallesi su sorununa çözüm bekliyor

Söz Sizde köşenizi sürekli takip etmekteyim. Sorunların çözümüne sunduğunuz katkınızdan dolayı öncelikle teşekkürler. Nilüfer ilçesi 19 Mayıs Mahallesi Kırmızı Lale Sokak’ta ikamet etmekteyiz.

Bu bölgede şebeke suyumuzda özellikle yaz aylarında tazyik konusunda büyük sorun yaşamaktayız.

Çeşme suyunda yeterli tazyik olmadığından şofben bile çalışmıyor.

İlgililere ilettiğimizde de sorunu bildiklerini, yatırım gerektiğini ancak henüz yatırım programında yer almadığını belirtiyorlar. Bahçelerimizdeki yeşil alanları dahi sulamayaz hale geldik ve çimlerimiz kurudu.

Köşeniz aracılığıyla Büyükşehir Belediyesi yetkililerinin dikkatine sunuyor, mağduriyetimizin giderilmesini rica ediyoruz.

Kenan Gür

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X