Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Otoparka ihtiyaç var

Burası 23 Nisan Mahallesi’ndeki Adliye ek binası. Günün her saatinde oldukça yoğun olan bu hizmet binasının çevresinde ne yazık ki otopark yok.

Burada işi olanlar gelişigüzel her yere, sokak aralarına, boş buldukları yerlere araçlarını park etmek zorunda kalıyor. Bu durum bölge sakinleri olarak bizi mağdur ediyor.

Yetkililerden, bu binanın etrafının acil bir şekilde düzenlenip bölgenin bir otoparka kavuşturulmasını rica ediyoruz,

Saygılarımla

Mahalle sakinleri adına

Yaşar Ulucan

 

Kaldırımda otopark olur mu?


 

Şehrin merkezinde, Ankara-İzmir yolu üzerinde (Selamet Mahallesi), herkesin görebildiği kaldırımın; günün her saati kaldırımın her noktası otopark olarak kullanılıyor. Yayalar kaldırımda araçların arasından geçmek zorunda kalıyor. Bunun bir çözümü yok mudur? Yetkililerden bu konuyla ilgilenmelerini rica ediyorum.

İsmini vermek istemeyen okur

 

Üstgeçitte asansör bozuk

 

İstanbul Yolu üzerinde Terminal bölgesinde bulunan üstgeçit bozuk. Geçtiğimiz günlerde annemle birlikte şehir dışından geldik. Üstgeçitten karşıya geçmemiz gerekiyordu. Her zaman kullandığımız engelli, yaşlı asansörü maalesef çalışmıyordu. Yetkililerin bir an önce ilgileneceğini, bozuk asansörün bakımının ve tamirinin yapılacağını ümit ediyorum.

Saygılarımla.

Mehmet Demir

 

Güzelyalı sahili karanlıkta kalmasın

 

Güzelyalı… Kentimizin en güzel beldelerinden… Ve yaz geliyor… Gerek Güzelyalılı gerekse kent merkezinden gelen insanlar Güzelyalı sahilinde gezinti yapıyor. Akşamları geç saatlere kadar devam ediyor gezintiler.

Ne var ki, sahilde aydınlatma yok. Bu güzel belde için eksiklik değil mi?

Yetkililerden rica ediyorum, lütfen Güzelyalı sahiline hak ettiği şekilde güzel bir aydınlatma düzeni kurulsun. İnsanlar gece gezmelerini tedirgin olmadan çoluk çocuğuyla yapabilsin.

Osman ALTINOĞLU

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X