Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Özel Halk Otobüsleri’nde dezenfekte ve hijyen çalışmaları yapılıyor

Günay Bey, 14 Mart 2020 tarihinde Söz Sizde köşesinde yayımlanan “Hijyen Konusunda Özel Halk Otobüsleri ve Servis Taşımacılığı Ne Durumda?” başlığıyla yayımlanan yazınız üzerine yine 15 Mart 2020 tarihinde “Özel Halk Otobüsçüleri Esnaf Odası’ndan Açıklama” başlığıyla kamuoyuna yapmış olduğumuz cevap yazısıyla 16 Mart 2020 tarihinde Büyükşehir Belediyemiz ve BURULAŞ nezdinde Bursa Özel Halk Otobüsleri’nde dezenfekte işleminin yapılacağını açıklamıştık.

Gündemin önemi ve halkımızın hassasiyeti ve Büyükşehir Belediyemizin koordinasyonuyla 16 Mart 2020 tarihinde özel halk otobüslerimizde dezenfekte işlemi yapılmıştır.

Hijyen çalışmalarının düzenli bir şekilde devam edeceğini halkımızla paylaşmak istiyor ve duyarlılıklarından dolayı size ve yolcularımıza teşekkür ediyoruz.

Ramazan Çalan
Bursa Özel Halk Otobüsçüleri Esnaf Odası Başkanvekili

 

Nilüfer’den sokak köpekleri ile ilgili açıklama var

Sayın Günay Yumruktay, 27 Şubat 2020 tarihinde köşenizde yayımlanan ‘Başıboş Dolaşan Köpekler Rahatsız Ediyor’ başlıklı yazı üzerine açıklama yapma gereği doğmuştur.

5199 sayılı kanun gereğince, sahipsiz sokak hayvanları ekiplerimiz tarafından toplanıp sağlık kontrolleri, aşıları ve kısırlaştırma işlemleri yapıldıktan sonra doğal yaşam alanlarına bırakılmaktadır.

Bölgede mevcut hayvanlarla ilgili olarak yapılan çalışmalarda küpesiz olduğu tespit edilen köpekler, ilgili ekiplerimiz tarafından alınarak, gereken işlemleri yapılmaktadır.

Vatandaşımızın göstermiş olduğu duyarlılığa teşekkür eder, herhangi olumsuz bir durumla karşılaşılması halinde 444 16 03 numaralı iletişim numarasından ilgili ekiplerimizle bağlantı kurmalarını rica ederiz.

Nilüfer Belediyesi
Basın Bürosu

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X