Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Parkta halka açık tuvalet ihtiyacı

Nilüfer ilçesi Gökkuşağı yanı Eğridereliler Parkı`nda spor tesisleri, çocuk parkı ve yürüyüş pistleri mevcuttur. Belediyemize yaptığı hizmetten dolayı semt sakinleri adına teşekkür ederiz.
Parkta eksik ollan bir tuvaletin bulunmamasıdır. En yakın tuvaletler l.5 kilometre mesafede camiye aittir.
Sabahları 100- 250 anasında vatandaşımız parkta yürüyüş yapmaktalar. Gündüzleri onlarca aile çocuk parkında çocuklarıyla eğlenmekte ve oyunlar oynamaktalar.
Spor tesislerinde her gün gençlerimiz basketbol, voleybol, futbol oyunlarını zevkle oynamaktalar.
Sabahları 06.00—10.00 saatleri arası parkın en çok kullanıldığı zaman dilimidir. Bu saatlerde dernek binası ve çevredeki işyerleri kapalıdır.
Yeşillikler arası ve duvar dipleri hatta araba lastikleri tuvalet ihtiyacının giderildiği yerler olmaktadır. Semtte halka açık ücretli de olsa tuvaletler yoktur.
Nilüfer Belediyesi` nin halka açık tuvaletleri yok denecek kadar azdır.
İnsanoğlunun temel ihtiyacı yemek ve tuvalet gereksinimini gidermektir.
Sosyaldemokrat, modern, temiz Nilüfer Belediyemizden dileğimiz Eğridereliler Parkı` na park güzelliğini bozmadan seyyar bir tuvalet yaptırmasıdır. Temizliği ve işletmesi konusunda park görevlileri uygun olabilir.
İhsaniye semtinde yaşayanlar adına.
Dr. Rafet ALTINDİŞ
Eğridereliler Derneği Kurucu Üyesi
 
 
ŞİKAYET KUTUSU…
 
Bizler SS.54 No’lu Özkurşunlu Köyü Otöbüsü ve Minibüsü  Motorlu Taşıtlar Kooperatif üyeleriyiz. 2006 yılının Eylül  ayından itibaren Burulaş bünyesinde yolcu taşıma hizmeti vermekteyiz. Bizler  kooperatif yönetimi ile ihtilafa düştük. Hani kooperatif adına araç alınacaktı? Niye Burulaş  şahıs adına araç alınımına izin verdi, bu  araçları çalıştırmaya müsaade etti. Burulaş’ a dilekçe yazıp mağduriyetimizi bildirdik. Bize cevap veren olmadı.Biz de işler düzelir borçlarımızı öderiz diye 04.09.2014 tarihine kadar aracımızı çalıştırmaya devam ettik.Fakat bu zaman içerisinde borçlarımızı iyice arttı.04.09.2014 tarihinde aracımızı seferden çektik. Aracımız şu an çalışmıyor.Yapılan bu davranışların kooperatiflerde ‘‘her üye eşit haklara sahiptir’’ ilkesine aykırı olduğunu düşünüyor ve haklarımızdan mahrum bırakıldığımızı ve mağdur olduğumuzu ifade ediyoruz.         
Suat DEMİRKAZIK- Sabahattin ÖZTÜRK 
 
 
Kestel` de  temizliik eksik
 
Temizlik konusu Kestel` de yeterince ön plana bir türlü çıkmamakta. Daha önce de bu sorunu dile getirmeme rağmen konuya yeterince eğilinmediğini görüyorum. İnanın boş zamanlarımda elime kürek ve süpürge alıp temizliğe geçeceğim. Merkezi yerler içler acısı.  Kenar mahalleleri hiç sormayın. Belediye bu konuda vatandaşların şikayetlerini önemsemiyor. Bakalım bu durum daha ne kadar sürecek?
Bir vatandaş
 
 
Masalar geçişe engel
 
 
Yıldırım ilçesi Duaçınarı Mahallesi  Bedir Sokak`ta kahvehanelerin dışarıya masa atmaları nedeniyle rahat geçme imkanı kalmıyor.  Bir iki masa değil, 10-15 masa! Gerçi bunun biri ikisi olmaz ama neyse! Diyeceğim; sokağa eşinizle yürüyerek giremezsiniz öyle rahat bir şekilde hatta evinizin kapısından bile giremezsiniz kalabalıktan. Camınızı açıp evinizde oturamazsınız rahat bir şekilde; sigara dumanından burnunuzun direği kırılır, gece saat 11, 12`ye kadar sürer bu durum. Uyku uyuyamazsınız!
Sokak sakinleri

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X