Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Parktaki banklarda bulunan oturma yerleri neden kaldırıldı?

Yıldırım Belediyesi Ertuğrulgazi Mahallesi’nde ikamet etmekteyim. Adile Naşit Çocuk Tiyatrosu’nun karşısında bulunan Adile Naşit Çocuk Parkı’nda bulunan banklardaki oturma yerleri nedense bir süre önce kaldırıldı. Aradan 4 ay geçmesine rağmen henüz herhangi bir düzenleme yapılmadı. Tüm parklarda böyle bir şey yokken neden kaldırıldı ve neden hala yerine takılmadı?

Yıldırım Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü yetkililerinin konuyla ilgilenmesini, bankların yeniden düzenlenmesini hatta parkın kum zemininden temizlenerek daha modern bir park haline getirilmesini rica ediyorum.

Semt sakini bir okur

 

Gürültü kirliliğinden gece uyuyamaz olduk

Merhaba Günay Bey. Ekteki fotoğraf Güneştepe Mahallesi Şehit Er Serdar Aşkın Sokak’ta sitelerin arasında bulunan ve yeni sayılabilecek halısahaya ait.

Bu tesis önceleri saat 23.00’a kadar açıktı. Şimdi ise 24.00’e kadar açık.

Sıkıntımız, her gece buradaki gürültü kirliliğini çekmek zorunda kalıyoruz. 24.00’ten sonra halı saha ve çevresinde yüksek sesli bağırış çağırışlardan uyuyamıyoruz. Beylerin keyfinin gelip de gitmelerini bekliyoruz uyumak için.

Sitelerin arasına böyle bir tesis yapmak da garip bir durum aslında.

Osmangazi Belediyesi’nden ricamız en azından tesisin yine eskisi gibi 23.00’te kapatılması ve gürültü kirliliğine çözüm bulunması.

Şimdiden teşekkür ve saygılarımızla.

Sokak sakinleri

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X