Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Prof. Tezok Caddesi’nde hummalı çalışma başladı

Köşe Yazısını Dinle

Koronavirüsle mücadelede tam kapanma yaşadığımız bugünlerde Büyükşehir Belediyesi kent estetiğine ağırlık vererek şehrin birçok yerinde rögar kapakları çevresinin düzenlenmesi gibi aksayan noktalarla ilgilenmekte, çalışmalar yapmakta.

Bu çalışmalardan biri de Yıldırım’daki Prof. Tezok Caddesi gibi ilçenin büyük yükünü çeken ve oldukça yoğun olan caddenin asfaltlanmaya başlanması bölge için çok yerinde ve güzel bir karar oldu.

Bu anlamda Büyükşehir Belediyemize teşekkür ederken, çalışma süresince otobüs hatlarının nasıl olacağı konusunda da vatandaş bilgilendirilseydi de duraklarda beklemek zorunda kalmasaydık.

Bir vatandaş

 

Dikkat! Gemlik’te su kesintisi

BUSKİ tarafından yapılacak çalışmalar kapsamında Gemlik ilçesi, Balıkpazarı Mahallesi 1.ve 2.Cadde  ve civarında 7 Mayıs 2021 ile 30 Temmuz 2021 tarihleri arasında, 10.00-18.00  saatleri arasında zaman zaman su kesintisi yapılacaktır.

Tedbirli olunması rica olunur.

Büyükşehir Belediyesi

 

Bunu biliyor musunuz?

Ülkemizde en fazla gıda ve ekmek israfının ramazan ayında olduğunu biliyor muydunuz?

 

Söz Sizde okurlarının dikkatine!

Değerli okurlarım, sizlerin sesi olan Söz Sizde köşesine telefonla, [email protected], [email protected] elektronik posta adresi veya sosyal medya hesaplarından da (Instagram, Facebook) ulaşabilirsiniz. Sizlerden ricam, yazılarınıza lütfen ad, soyad ve iletişim kurabileceğim bir telefon eklemeniz ve şayet isminizin yayımlanmasını istemiyorsanız bunu belirtmeniz yeterlidir.

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X