Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Rüveyde Dörtçelik Özel Eğitim Meslek Okulu’nun bol ödüllü eTwinning gururu

Köşe Yazısını Dinle

Bursa Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen eTwinning Kalite Etiketi Ödül Töreni Merinos AKKM Osmangazi Salonu’nda geçtiğimiz günlerde gerçekleştirildi.

eTwinning Ödül Törenine, Bursa Vali Yardımcısı Halil Serdar Cevheroğlu, e-Twinning Ulusal Destek Servisi Mesleki ve Pedagojik Gelişim Sorumlusu Dr. Hülya Bal, Bursa İl Milli Eğitim Müdür V. Mustafa Kahya, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, şube müdürleri,  ilçe milli eğitim müdürleri ile eTwinning projesinden sorumlu ilçe milli eğitim şube müdürleri ve eğitimin gelişmesine katkı sunan okul müdürleri ve öğretmenler katıldı.

Rüveyde Dörtçelik Özel Eğitim Meslek Okulu da bu başarıya imza atarak, dört farklı eTwinning projesi kapsamında iki Avrupa ve dört Ulusal Kalite Etiketi yanı sıra bir de eTwinning okul levhası olmak üzere yedi ödül almaya hak kazandı.

Bu haklı gururu yaşayan, 2020-2021 eğitim öğretim yılında özel gereksinimli öğrenciler ile gerçekleştirilen projelerde yer alan Rüveyde Dörtçelik Özel Eğitim Meslek Okulu Müdürü Barış Gündüz ile kalite etiketi alan okul öğretmenleri Murat Ballıoğlu, Fatma Sezer, Fatma Koçdemir, Sibel Çetin, Tuba Gürsoy ve Abdullah Yaşar’ı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Günay Yumruktay

Mahalle sakinleri kapatılan Aile Hekimliği Merkezi’ni geri istiyor

Nilüfer ilçesi Ahmet Yesevi Mahallesi’ndeki Aile Sağlığı Merkezimiz ‘nüfus yoğunluğu’ gerekçe gösterilerek kapatıldı ve Balat Mahallesi’ne taşındı. Neden, hangi gerekçe ile aile hekimliğimiz kapatıldı? Bir mahalleye hizmet veren sağlık ocağı kapatılıp başka mahalleye taşınmasının mantığını çözemedik. Balat Mahallesi’nde ihtiyaç varsa o mahalleye sağlık ocağı açılması daha uygun değil mi? Bizim mahallede vatandaş yok mu? Mahalle sakinleri olarak talebimizin karşılanması için 300 imzalı dilekçemizi  İl Sağlık Müdürlüğü’ne verdik. İlgili kurumun gerekli duyarlılığı göstererek sağlık ocağımızın hizmetine devam etmesini rica ediyoruz.

Mahalle sakinleri

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X