Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Saatlerine dikkat etmeyen halk otobüsü

Günay Bey, Söz Sizde köşesini sürekli takip etmekteyim. Sorunların çözümüne katkı sunduğunuz için öncelikle teşekkür ederim.

Ben Yıldırım ilçesi Samanlı Mahallesi’nde ikamet etmekteyim. Samanlı hattında çalışan 21 Hat No’lu otobüsle gidip gelmekteyiz. Ancak, bu hattın saatlerine uymamasından dolayı sıkıntılıyız. Keyfi hareket ettiklerini düşünüyorum. Sürekli gecikmeli sefer yapıyor.

Özellikle cumartesi günleri bu sıkıntıyı daha çok yaşıyoruz. Şoföre sorduğumzda şikayet hattı numarasını aramamı söylüyor, telefonu aradığımızda da ya telefon açılmıyor ya da ilgilenilmiyor geçiştiriliyor.

Özel Halk Otobüsçüleri’nin bu konuda çok hassas olduğunu duyuyoruz ancak biz bir sonuç alamadık.

Yetkililerden bu hattın saatlerine uymasını, vatandaşı mağdur etmemesini istiyoruz.

Saygılarımla.

İsminin yayımlanmasını istemeyen bir okur

 

Elektrik direği  evimin girişinde mağdur oldum

Gülbahçe Mahallesi Tarla Sokak’ta ikamet etmekteyim. Bu eve bir süre önce taşındım. Kapı girişimizin hemen dibinde elektrik direği var. Eşim felçli bir hasta. Evimize giriş çıkışta sorun yaşıyoruz. Evimiz tam köşede kalıyor. Buraya asfalt dökülmesini ve direğin buradan kaldırılarak daha uygun bir yere taşınmasını talep ettim. Ancak direk kaldırılmayınca asfalt çalışması da yapılamıyor.

 

UEDAŞ ve yetkililerden konuyla ilgili yardım istiyorum.

Saygılarımla.

Hörü Garip

 

Bulvar üzerindeki kasisler neden kaldırıldı?

Öncelikle merhaba, iyi çalışmalar diliyorum.

Yunuseli’ndeki Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı üzerinde araçların yaya geçidine gelmeden yavaşlaması için kasisler vardı. Ancak kısa süre önce bu kasisler kaldırıldı.

Yaya geçitlerinde zaten yavaşlamayan “Öncelik Yaya”nın kuralını hiç de umursamayan sürücüler artık bu bulvarı yakın zamanda yarış pistine çevirirler.

Bu durumda bölge sakinleri olarak mağdur olacağımız kesin.

Şimdiden yetkililerin bu konuda çözüm üretmelerini, sürücülerin hız yapmasını önleyecek önlemler almalarını önemle rica ediyoruz.

Saygılarımla.

Çağlar Tosun

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X