Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Sağlık çalışanları için koştu

Burak Tetik… İznikli bir okurum. Branşında birçok madalya sahibi olan Paralimpik koşucu Tetik, geçtiğimiz günlerde sağlık çalışanlarına destek olmak amacıyla bir koşu gerçekleştirdi.

İznik Gölü yakınındaki 112 Acil Çağrı Merkezi’nden 4 kilometre koşarak İznik Devlet Hastanesi’ne ulaştı. Burada İznik Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Aybars Alemdaroğlu’na elindeki çiçeği sunan Tetik, sağlık çalışanları tarafından alkışlarla karşılandı. Başhekim Dr. Alemdaroğlu sağlık çalışanlarına yönelik duyarlılığı için Burak Tetik’e teşekkür ederek, bundan sonra katılacağı müsabakalar için başarılarının devamını diledi.

Tebrik ediyorum.

Demirtaş Barajı çevresi eski günlerini özlüyor

Osmangazi Demirtaş Barajı çevresi 1990’lı yıllarda uluslararası çim kayağı yarışmalarına ev sahipliği yapan mükemmel doğa harikası bir yerdi. Ayrıca bahar aylarında uçurtma şenlikleri yapılmaktaydı.

Her seçim döneminde Demirtaş Barajı çevresinde mesire alanı ve eğlence parkı olacağı söylendi. Ancak 2021 yılındayız ve bu konuda bugüne kadar herhangi bir çalışma yapılmadı.

Yerli ve yabancı turist için cazibe merkezi olabilecek bu yatırımların ne zaman yapılacağını merak etmekteyiz.

Şehrimize ve bölgeye değer katacak mesire ve eğlence parkı çalışmalarını büyük bir heyecanla beklemekteyiz.

Demirtaş sakinleri adına bir okur

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X