Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Sarıağıl Mahallesi sakinlerine Türk Telekom’dan yanıt var

Köşe Yazısını Dinle

8 Şubat 2023 tarihli Söz Sizde köşesinde “Kış Günü Telefon Direği Yıkıldı, Kablolar da Koparsa Ne Olacak?” başlığıyla İznik ilçesi Sarıağıl Mahallesi sakinlerinin mağduriyetini aktarmıştım.

Önceki gün Söz Sizde köşesine telefonla ulaşan Türk Telekom Müşteri Hizmetleri’nden ulaşan yetkilinin konuyla ilgili bilgilendirmesi şu şekilde:

“İznik ilçesi Sarıağıl Mahallesi’ndeki durumu takip etmekteyiz. Ancak, olumsuz hava şartları sebebiyle iş sağlığı ve güvenliği açısından şu an için müdahale edilememektedir. Hava şartları el verdiğinde en kısa süre içerisinde veya en geç 10 Mart 2023 tarihine kadar sorunun giderilmesi planlanmaktadır. Okurunuzun bilgisine sunarız.”

Sarıağıl Mahallesi sakinlerinin bilgisine sunuyorum.

Metro istasyonu çıkışındaki mazgallar gözden geçirilmeli

Değerli Söz Sizde köşesi yetkilisi, size gönderdiğim fotoğraf Osmangazi metro istasyonu çıkışından.

Bildiğiniz gibi Kent Meydanı’nda kısa süre önce yapılan çalışmalarla meydan yeniden düzenlendi ve gayet de Bursamıza yakışır bir görüntüye kavuştu. Zemin yenilendi ve çevre güzelleşti.

Ancak, fotoğrafta da görülebileceği gibi mazgalların durumu biraz sıkıntılı. Bazı mazgalların içi dolu olduğundan veya giderinde sorun olduğundan su akışı sağlanamıyor. Bu kış şartlarında kar ve yağmur sularından çevrede göletler oluşuyor bu da yayaları zor durumda bırakıyor.

Küçük bir çalışmayla bu mazgallar gözden geçirilirse daha sağlıklı olacağını düşünüyorum.

Büyükşehir Belediyemizin bu konuya duyarlılık göstermesini rica ediyorum.

Bir okur

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X