Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Sarıkayalılar artan hırsızlık olaylarından şikâyetçi

Köşe Yazısını Dinle

Günay Bey, Söz Sizde köşesini ilgiyle takip etmekte ve köşenizde vatandaşın sesi olarak yer verdiğiniz sorunların çözümüne katkı sunduğunuz ve çözüme ulaştığını gördüğümüz için size yazma ihtiyacı hissettik.

Yine köşeniz aracılığıyla yaşadığımız sorunu çözüm bulunması adına yetkililerin dikkatine sunuyoruz.

Kestel ilçesine bağlı Dudaklı Mahallesi’nden Aksu Deresi geçmektedir.

Bildiğiniz üzere Haziran 2020’da meydana gelen sel felaketinde Dudaklı Mahallemiz de etkilenmiş, can ve mal kayıplarına yol açmıştı.

O günlerden beri selden etkilenen bölgemiz bu defa hırsızlık olaylarıyla uğraşmakta.

Haliyle maddi kayıplarımız oldukça da fazla.

Bölge sakinleri olarak durumdan huzursuz ve tedirgin olmaktayız.

Çaydırıcılık özelliğini de kabul ettiğimiz, ayrıca suçluyu tespit ve olay yeri incelemesine gelen Jandarmamıza da yardımcı olacağını düşündüğümüz Ankara asfaltı girişine, sokak içindeki kavşaklara, MOBESE kurulmasını Büyükşehir Belediyemizden, İl Emniyet Müdürlüğümüzden, Kestel Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığımızdan talep ve rica ediyoruz.

Saygılarımızla.

Sarıkaya Sokak sakinleri adına Yusuf Akın

Gürsu bahara hazırlanıyor ilçenin çehresi değişiyor

Gürsu Belediyesi yüzde 7 nüfus artış hızıyla nüfusu 100 bine yaklaşan ve en hızlı büyüyen ilçelerimizden. Bununla birlikte Gürsu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Park ve Bahçeler Birimi Gürsu ilçesini hızla bahara hazırlıyor ve ilçede konfor çalışmalarını artırıyor.

Yapılan çalışmalar kapsamında Gürsu’daki kamu binaları, okullar, camiler, sağlık ocakları ve benzeri kurumların bahçelerinde çevre düzenlemeleri, yeşillendirme, budama ve boyama çalışmaları yapılarak daha estetik, daha çağdaş bir görünüm kazanıyor.

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X