Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Sayın Başkanımız tesisimize tribün istiyoruz

​Günay Bey iyi günler. Sizin aracılığınızla Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımıza seslenmek istiyoruz. Hürriyet’teki Adalet Spor Tesisi’ne türbin ne zaman yapılacak, iki sene oldu lodostan uçtu buranın türbinleri. Defalarca iletmemize rağmen hâlâ yapılmadı. Burada insanlar demir kafesin içerisinden maç izlemeye çalışıyor. Sahanın dört bir etrafından ayakta maç izliyorlar. Futbol türbinle güzeldir, futbol taraftarla güzeldir. Sizden rica ediyoruz, bu tesise türbin yapın da insanlar rahat maç izlesinler. Bursa’da bütün tesislerde türbin var ama ne hikmetse Adalet Tesisleri’ne bir türlü yapılmıyor.

Bizler üvey evlat mıyız Sayın Başkanım. Rica ediyoruz lütfen gereğini yapın. Sizin sporu ne kadar sevdiğinizi biliyoruz ve size güveniyoruz. Rica ediyoruz lütfen bu işe bir el atın ve gereğini yapın. Şimdiden size teşekkür ediyor saygılarımızı sunuyoruz.

Halil Korkmaz

Adalet Mahallesi Sakinleri

 

Su sayaçları neden 1 ay geçtikten sonra okunuyor?

 

Günay Bey iyi günler. Köşenizin sürekli takipçisi olarak, su faturalarında yaşadığımız bir sıkıntıyı paylaşmak istiyorum. Yayımlarsanız sevinirim. BUSKİ sayaç okumalarını neden 1 ay geçtikten sonra yapıyor. BUSKİ’nin uyguladığı fiyat tarifesine göre 10 m3’ü aşınca fiyat ikiye katlanıyor. Haliyle 1 aydan sonra kullanım 4 kişilik bir ailede 10 m3’ü geçiyor. Böyle olunca da cebimizden fazla para çıkmış oluyor.

BUSKİ’nin vatandaşın lehine bir ayarlama yapacağını umut ediyor saygılar sunuyorum.

Bir okurunuz

 

Caddelere yağmur suyu gideri yapım işi programa alınmıştır

 

Olay gazetesi 18/1/2017 tarihli, Söz Sizde Köşesi’nde, “Caddelerde Yağmur Suyu Gideri Yok” başlıklı yazı ilgili birimler tarafından incelenmiştir.

İlgi gazete haberine konu olan 29 Ekim Mahallesi, muhtelif cadde ve sokaklara yağmur suyu ızgarası yapımı işi programa alınmış olup  program dahilinde yapılacaktır. Bilgilerinize sunar iyi çalışmalar dileriz.

Büyükşehir Belediyesi

Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü 

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X