Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Şehir çöplüğü değil mahalle içi

Günay Bey, size 23 Mart 2017 tarihinde Söz Sizde köşesinde “Şehir Çöplüğü Değil Mahalle İçi” başlığıyla Kestel Yeni Mahalle Toplu Konutlar’daki sorunumuzu yazmıştık. Bulunduğumuz yer mahalleiçi fakat şehir çöplüğünden farksız demiştik. Sizin yazınızdan hemen sonra Kestel Belediyemiz bu yeri gayet güzel bir şekilde pislikten arındırdı, temizledi.

Bunun için özellikle size, yetkililerimize sesimizi duyurduğunuz için ve Kestel Belediyemizin de vatandaşın şikâyetine duyarsız kalmadığı için teşekkür ediyoruz.

Ancak, Kestel Belediyemizin burayı temizlemesinden kısa bir süre sonraki hali fotoğraflarda görüldüğü gibi.

Kendini bilmez birileri yine burayı şehir çöplüğüne çevirmeye kararlı galiba ve bundan vazgeçecek gibi de değiller.

Her balkona çıktığımızda böyle bir görüntüyle karşılaşmak hiç de hoş değil. Görüntü kirliliği bir tarafa burası mikrop yuvası.

Yetkililerimizin bu konuya da duyarsız kalmayacağını ve kalıcı bir çözüm üreteceğini ümit ediyoruz.

Mahalle sakinleri

 

Eski hastane binası kaderine terk edildi

 

Sayın Günay Yumruktay, size Orhangazi’den yazıyorum. Devlet Hastanesi yeni binasına taşınalı sekiz ay oldu. Eski hastane binası bütün giriş ve çıkış kapıları açık olarak kaderine terk edildi. Gece gündüz suçluların mekânı haline geldi. Sanki birileri mahsus kapıları açık bırakmış ki talan edilsin diye. Devlet yetkililerinden ilgilenen kimse yok. İçki içen, uyuşturucu kullanan, fuhuş yapanların mekânı haline getirmek için birileri özellikle uğraşıyor sanki. Kim sahip çıkacak buraya soruyorum. İlgilerinize ve yetkililere duyurmak için bilgilerinize sunuyorum.

Saygılar.

Hayrettin Hatun

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X